Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, kicsit már eltávolódtam érzelmileg a barátnőmtől. Nem tudom mi tévő legyek. Nem merek szakítani sem, sajnálnám, és nem is tudnám így megmondani neki, hogy mi az oka annak, hogy szakítok vele. Szerintetek mit tegyek?2020. jún. 13. 18:50
1/3 anonim válasza:
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Várj egy kicsit, ha később is ugyanúgy érzel, akkor beszéld meg vele. Szerintem egy mély, őszinte beszélgetés rávilágít majd arra, hogy mit kell majd tenned.
3/3 anonim válasza:
Elnézést Kérdező, soha nem válaszolok privire. :) Van konkrét oka az eltávolodásodnak? Ha már nem szereted és ez régebb óta benned van, akkor szakíts. Neki is jobb lesz hosszabb távon, ha megtalálja a valódi társát és neked is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!