Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agresszivitás, birtoklási vágy
Megcsalás
Elhidegülés
Mindennel elszámoltatott, semmi nem volt jó,amit csináltam.
Nem támogatott soha (pl. néztem az álláshirdetéseket, találtam egyet, ami tetszett, közölte, hogy:"úgysem bírnad csinálni". A poén, hogy jelentkeztem és évekig dolgoztam ott.:)
Vagy szerettem volna jogsit :" úgysem fogsz tudni megtanulni vezetni")
Nem tetszett neki az öltözködésem, stbstb.
Most ezt ahogy leírtam, nem is értem, hogy miért nem vágtam ki előbb.:)
3 férfit hagytam el.
Okok:
1. Agresszív volt és életveszélyben voltam 1-1 dühkitörésénél.
2. Hagyott volna nyomorultul elpusztulni egy állatot, akit elhanyagoltak, csak hogy ne kelljen konfliktushelyzetbe belemennie.
3. Csak szexet akartam, de belém szeretett és függeni kezdett tőlem, továbbá az ágyban csapnivaló volt vele.
Én is 3 komolyabb kapcsolatot hagytam abba:
1) más életcéljaink voltak és nagyon fiatalok voltunk. Ő már családot akart, vidékre leköltözni, én meg a belvárosban tanulni és még évekig élvezni az életet a gyerekek előtt.
2) Nem éreztem jól magam. Bekorlátozott, azt akarta, hogy szolgáljam ki, oldjam meg a problémáit és még anyagilag is én adjak bele többet.
3) Amint biztos lett magába, belelazult rögtön a kapcsolatba. Nem akart randizni, eljárni, kifejezetten romantikus dolgokat csinálni, csak punnyadni otthon, néha szexelni. Ez nekem kevés volt.
1. Elhidegülés (12 év kapcsolat)
2. Csak szexre kellettem neki. (másfél év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!