Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kapcsolatfüggő volt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatfüggő volt a barátom?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátommal, mert úgy éreztem nem engem, hanem a kapcsolatot szereti. Együtt voltunk 6 hónapig és most szakítottam vele, mert hiába mondta, hogy szerelmes azt éreztem, csak nagyon ragaszkodik a kapcsolathoz és hogy legyen valaki, akire támaszkodhat és felhívhat minden nap.

Az elején én is tápláltam iránta érzelmeket, de később már azt éreztem, hogy elszívja minden energiám és folyamatos figyelmet igényel, ami már megterhelő volt. Szerettem vele lenni és igyekezett kimutatni az érzelmeit, de rá kellett jönnöm, csak saját maga miatt csinálta.

Amikor szakítottam, akkor volt egyértelmű. Ellenkezett és könyörgött, hogy ne, az első gondolata, pedig az volt, hogy akkor megint egyedül lesz és biztos vele van a baj, hogy nem tud senkit megtartani...

Nagyon szeretném, ha boldog lenne, hiszen fontos nekem. Gondoltam rá, hogy megpróbálok beszélni vele erről, mint barát. (jóban váltunk el)

2020. jún. 12. 06:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van benne némi kapcsolatfüggōség, de szerintem ez önmagában nem olyan óriási probléma, senki sem szeret egyedül lenni.

Végülis a kérdés az, hogy kimutatta neked, hogy szeret, összeillettetek? Konkrétan mivel éreztette ezt, hogy nem szeret téged?

Én nem mondom, hogy egy kapcsolatfüggōt megkéne vonni a kapcsolattól, de ennek a függōségnek a legnagyobb problémája inkább az, amikor rossz kapcsolatba ragadunk bele.

A leírásod alapján nem egyértelmū, hogy nálatok konkrétan mi volt a gond.

2020. jún. 12. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz az alatt, hogy folyamatos figyelmet igényelt? Milyen gyakran beszélgettetek? Pl. Napi szintū törōdés normálisnak minōsül egy kapcsolatban.

Ha számodra ez teher, akkor azt jelenti, hogy te nem szeretted a párod. Így végülis tökmindegy, hogy ō szeretett-e vagy sem, ha te nem viszonoztad.

2020. jún. 12. 08:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát leginkább azt, hogy a saját problémáival volt elfoglalva és mindig volt valami baja. És ez napi szinten. Vagy a munka, vagy az egészsége és sokszor arról el is feletkezett, hogy megkérdezze, én hogy vagyok. Ha mégis, akkor a következő mondat már megint róla szólt. Én tudom, hogy van olyan, amikor az embernek minden összejön és kell valaki, aki támaszt nyújt, de nem gondolom, hogy ez az egész kapcsolat erről szóljon.

Persze kimutatta a szeretetét sokféle módon, de így nem...

Szóval azt hiszem nem érdekeltem annyira, csak valaki kellett neki, hogy ne legyen egyedül és legyen kivel megosztania a gondjait...

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2020. jún. 12. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem kapcsolatfüggő, hanem enyhén narcisztikus, önző.
2020. jún. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!