Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után azonnal kell valaki más?
Vagy azért, mert már túl van az előzőn; vagy azért, hogy felejtsen.
Jól teszi.
Alkati dolog, természet kérdése.
Van, aki a sebeit nyalogatja, van, aki továbblép.
Az én exem azért csinálta, mert 4 év után végre "kiszabadult" úgyhogy dugott fűvel fával
Lehet ez a pali is azért csinálja, mert 'végre megteheti"
Én is ismerkedésbe kezdtem szakítás után. Én piszok gyorsan letudom zárni az érzelmeimet. Ez majdnem olyan, mint egy kiolvasott könyvet feltenni a polcra.
Minek kínozzam magam ezzel? Nincs hozadéka. Inkább ismerkedek, keresek olyan lányt akiben nincs meg az a tulajdonság, mint az előzőben.
Nyilván jó egy kis egyedüllét, meg odabújni valakihez is. Mi férfiak kicsit máshogy működünk, mint a nők. :)
Mindenki más. Én férfi létemre a szakítás után majd 2 évig nagyon rosszul voltam. Maga volt a pokol. Arra meg még gondolni se bírtam, hogy valakivel összejöjjek. Már jobban vagyok, bár még mindig hiányzik. Most jól érzem magam egyedül és nem is akarok párkapcsolatot.
Szóval embere válogatja, illetve minden helyzet, minden kapcsolat, minden szakítás más. Még az is lehet, hogy csak féltékennyé akar tenni, ez sokszor előfordul az elhagyott fél részéről. Az is lehet, hogy kapcsolatfüggő. Bármi lehet, de ezt igazából mi nem tudjuk megmondani, te ismerted őt a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!