Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után azonnal kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után azonnal kell valaki más?

Figyelt kérdés
Ha a srác szakítás után azonnal új kapcsolatot hajkurászik az miért jó? Lányként én képtelen vagyok egyik napról a másikra új partnerr keresni, főleg ha velem szakítottak.

2020. jún. 12. 00:49
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Vagy azért, mert már túl van az előzőn; vagy azért, hogy felejtsen.

Jól teszi.

Alkati dolog, természet kérdése.

Van, aki a sebeit nyalogatja, van, aki továbblép.

2020. jún. 12. 01:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Elméletben ő még szerelmes, de ha már más lányt/lányokat füzöget, akkor ez nem igaz. De valóban, jól teszi, mert annak már nincs jövője.
2020. jún. 12. 05:27
 3/7 tgt ***** válasza:
84%
Minden kapcsolatot meg kell gyászolni, ha véget ér. Van aki úgy akarja elkerülni a gyász szomorúságát, hogy rögtön új kapcsolatba kezd. Az ilyen ember a saját érzéseitől fél leginkább. De ezzel csak azt éri el, hogy az előző kapcsolat rendezetlenségeit továbbviszi az új kapcsolatba.
2020. jún. 12. 06:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én exem azért csinálta, mert 4 év után végre "kiszabadult" úgyhogy dugott fűvel fával

Lehet ez a pali is azért csinálja, mert 'végre megteheti"

2020. jún. 12. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerkedésbe kezdtem szakítás után. Én piszok gyorsan letudom zárni az érzelmeimet. Ez majdnem olyan, mint egy kiolvasott könyvet feltenni a polcra.

Minek kínozzam magam ezzel? Nincs hozadéka. Inkább ismerkedek, keresek olyan lányt akiben nincs meg az a tulajdonság, mint az előzőben.

Nyilván jó egy kis egyedüllét, meg odabújni valakihez is. Mi férfiak kicsit máshogy működünk, mint a nők. :)

2020. jún. 12. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Ha otthagytad őt, mit érdekel higy mit csinál?
2020. jún. 12. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki más. Én férfi létemre a szakítás után majd 2 évig nagyon rosszul voltam. Maga volt a pokol. Arra meg még gondolni se bírtam, hogy valakivel összejöjjek. Már jobban vagyok, bár még mindig hiányzik. Most jól érzem magam egyedül és nem is akarok párkapcsolatot.

Szóval embere válogatja, illetve minden helyzet, minden kapcsolat, minden szakítás más. Még az is lehet, hogy csak féltékennyé akar tenni, ez sokszor előfordul az elhagyott fél részéről. Az is lehet, hogy kapcsolatfüggő. Bármi lehet, de ezt igazából mi nem tudjuk megmondani, te ismerted őt a legjobban.

2020. jún. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!