Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elnetek túl és mit tennének?
A problémám eléggé összetett.
30 éves nő vagyok, alapvetően hajlamos a depresszióra, bár orvosnal nem voltam miatta (minden nap küzdök azért, hogy ne csak sirjak, egyáltalán kikeljek az ágyból és csináljak bármit is)
Tehát a helyzetem az, hogy külföldön élek, hála a covidnak, kb 2 hete munkanélküli vagyok, és annyira nagy a munkanélküliek száma, hogy a környéken egy állásajánlat sincs kb... Ez már alapból kikészített lelkileg, de tegnap jött az utolsó csepp. Kb 3 éve együtt élek az életem ertelmevel, akiért mindent megadnek. Eddigi terveink úgy voltak, hogy spórolunk, házat veszünk jövőre és jöhet 2-3 gyerek egymás után. Erre tegnap közli, hogy O szakítani akar, és atkoltozik a nappaliba.
Én ezt nem tudom feldolgozni. Se munka, se szerelem, se semmi nincs az életemben 30 évesen. Mai nap meg az agyat 1* hagytam el, mosdóba mentem, nem tudok se enni, se inni, csak sírni és azon gondolkozok, hogy kinek hianyoznek, ha nem lennék többet.
Nekem ez nem megy tovább.

Munkád most nincs, nehéz helyzet, de ez nem fog örökké tartani. Ha már nem köt semmi a jelenlegi helyedhez, akkor fontolóra veheted azt is, hogy olyan helyre költözöl, ahol több a lehetőséged. A szerelmeden túl fogsz lépni idővel, ha túl akarsz, lehet, hogy jobban is jársz, ha megszűnik ez a labilis és nulla érzelmi biztonságot nyújtó kapcsolat.
A depressziód tartom a legnagyobb problémának, én azt javasolnám, hogy először a megélhetésed próbáld rendbe tenni, utána viszont ne párt keress, hanem először egy terapeutát. Kitartást kívánok.

Külföldön élek, lakást berlunk és a bérleti szerződés még több, mint fél évig tart, tehát addig itt kell maradnunk. Ha egyikünk lelép, a másik nem fogja tudni fizetni a lakást.
Terapeutat nem tudom megfizetni sajnos, ha meg mégis, nem tudok más nyelven úgy megnyílni, mint magyarul. Illetve nem is nagyon megy. Itt anonim módon kb igen, de amúgy a legközelebbi barátaimnak sincs fogalma semmiről. Mindenki azt hiszi rólam, hogy egy szuper erős, kitartó és magabiztos nő vagyok, mert amíg talalkozok valakivel, ezt próbálom mutatni. Egy barátnőm látott egyetlen egyszer sírni, és kb 14 eve ismer...

"Külföldön élek, lakást berlunk és a bérleti szerződés még több, mint fél évig tart, tehát addig itt kell maradnunk. Ha egyikünk lelép, a másik nem fogja tudni fizetni a lakást."
Ő akar szakítani, oldja meg. És rengeteg magyar terapeuta van, aki magyarul, Skypeon keresztül vállal klienseket. Miért a kifogást keresed, miért nem a megoldást?

"Nem volt előzmény. De ezt minden évben eljátssza 1-2 alkalommal"
Akkor ez mi a szar, ha nem előzmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!