Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Minek irogat meg? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek irogat meg? Miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés
Sok ev utan vetettem veget a kapcsolatunknak mert megcsalt honapokon keresztul. Nagyon szarul vagyok/voltam ,megvisel h o egybol hivatalosan is egyutt van mar a csajjal. Mindenhonnan letiltottam de tegnap irt egy regenyt emailben h o milyen szarul van, arnyeka onmaganak es h csak sir ha ramgondol... minek csinalja ezt? Ettol nekem csak szarabb... ezert? H ne tudjak tullepni rajta konnyen? Ha boldog az uj kis baratnojevel miert kell nekem irogatnia ilyenket?
2020. jún. 10. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Én küldenék valami sablonszöveget (szolgáltatótól függően angolul vagy magyarul) hogy "ez az e-mail cím megszűnt"
2020. jún. 10. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
Vagy jelentsd fel, ez zaklatás.
2020. jún. 10. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Vel4ed is kufircolna, ennyi az egész. Abban reménykedett, hogy a karjába dőlsz majd.
2020. jún. 10. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak emberek, akik nehezen viselik el, ha utálják őket.

Annak ellenére, hogy megcsalt és csúnyán ott hagyott, még azt is ki akarja dumálni, hogy Te ne utáld őt és ne haragudj, mert ő képtelen elviselni, és fáj az ő lelkiismeretének.

Szard le. Vagy ignoráld és ne is válaszolj neki. Akkor megeszi a fene az tuti, ha egy kicsit is érdekled.

Vagy küldd el a francba, ha azt érzed, hogy azt akarja, hogy ne haragudj rá.

2020. jún. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!