Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak erőszakos exszel, ha mindig írogat, mert nem fogta fel, hogy vége?
8 évet voltunk együtt. Nem érti meg, hogy nem érdekel.
Előző is ugyanezt tette, akivel 3 évet voltam,de ő hamarabb elfogadta azért. Ez meg nyaggat. Folyton ír. Egyszer kedveset, egyszer sértőt.
Azért kíváncsi lennék, hogy mit csináltál ezzel a nyomorult pasival, hogy ennyire mélyen legyen. :)
Biztos vannak eleve patologikus esetek, de azért a legtöbb ember alapból nem az.
Ő nagyon akaratos.
Előző is az volt, de nem ennyire.
Hosszú kapcsolatot úgy lezárni, hogy "Nem érti meg, hogy nem érdekel." elég fura. 8 év sok idő. Ő ezt az időt komolyan vette. Nem tudom elítélni azért, hogy küzd még a kapcsolatért. Az elég árulkodó, hogy 8 év után ezeket a mondatokat kapja. Az előző is komolyan vehette a kapcsolatot.
Tudom, nem ez volt a kérdés. Le lehet szavazni nyugodtan... Máskor komolyabban kell figyelni, hogy kivel kezdesz kapcsolatot, és részedről tényleg komoly-e, vagy csak az érzelmek vannak. Ha megcsalás, vagy más fordulat van, az persze más eset.
#1: a tiltás nem jó tanács.
Akkor megoldódna a probléma, és oda lenne a szegény áldozat szerep, ami lássuk be elég trendi bizonyos körökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!