Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk mi legyen?
Szakítottunk mert nagyon sokat dolgozott a párom és kicsit kikészült veszekedtünk azt mondta nem akarja meg oldani, nem szeret, én erre összepakoltam mert megharagudtam és hazaköltöztem! Öt nap után ráírtam mert meg akartam vele beszélni! Tudom hü..e vagyok, de szeretem, tudom hogy csak ingerűltek voltunk!
Meglehet ezt menteni szerintetek? Valakivel történt már ilyen? Tudom azt mondták Ha a férfi nem keres... nem keresett viszont mondtam hogy beszéljünk, nem tiltakozott a megbeszélés dolog miatt! Szerintetek ez menthető még? 2 éve vagyunk és ebből fél éve lakunk együtt!
Én: Nő 27 Ő: F 33
Szerintem meg menthető, csak most ne csinálj semmit, ne írkálj, ne hívogasd.
Pihenjetek kicsit, ha hiányzol, akkor keresni fog. Ha pl 1-2 hónapig nem, akkor meg engedd el.
" azt mondta nem akarja meg oldani, nem szeret"
Itt a pont.
Vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!