Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja szakítottunk, majd belepusztulok. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen?
Minden pillanatban rá gondolok, 10 percenként lesegetem, hogy nem írt-e mégis, mikor volt elérhető..
Egyszerűen minden rá emlékeztet, semmi életkedvem nincs. Nem akarok semmit csinálni, sehova menni, senkivel beszélni. De ha egyedül vagyok, akkor csak ő van a fejemben. Nem bírok enni sem.
Próbáltam filmezni, olvasni, nem köt le, 5 perc után újra rá gondolok. Ha zenét hallgatok, bőgök. Ha dolgozok, folyton az ajtót-ablakot lesem, mikor látom (mindketten egy bevásárlóközpontban dolgozunk). Megszakad a szívem. Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire?
Már tényleg csak az az ötletem maradt, hogy alkoholhoz vagy nyugtatóhoz nyúlok, de azt nem szeretném.
Egyéb ötlet?
25/L
Barátnőiddel kicsit kimozdulhatnál az is segíthet.
Amugy miért szakítottatok, komoly oka volt?
Igen, komoly. Semmi esély a folytatásra.
3 könyvnek álltam neki, alapvetően minden érdekel, de az oldal felénél már azt sem tudom, mit olvastam, az ő szavai kavarognak a fejemben :(
Paran jeleztek, irjal csak batran. Az segit feldolgozni a gondolataid. Egy ido utan ujra fogod ertekelni a dolgokat. Vannak akiknek a baratok tudnak ilyenkor segiteni, vagy a csaladtagok, masok inkabb idegenekkel tudnak csak ilyet megbeszelni.
Ja es a zene az jo. Nem baj, ha bogsz, meg kell elni a fajdalmat mielott tavozik.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!