Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Akkor ezek szerint nem szerelmes eléggé??
A párommal 4 éves a kapcsolatunk... Most kB 2 hete szakítottunk. Többször előfordult ez már de mindig kibékültünk. Általában én keresem osszeveszes után, és most vártam volna hogy ő keressen... De nem. Rá írtam egy ürüggyel aztán addig ment a téma, hogy
Azt mondta nem fut egy nő után sem..
Szerintetek???????

Értelmetlen.
Eddig csak szakítgattatok.
Mostanra már nem maradt egy szál se.
Mind elszakadt.
Vége.

Lehet, hogy èn vagyok rosszul összerakva, de nem èrtem mi èrtelme egy olyan kapcsolatnak, ahol időközönkènt be van játszva a szakítás. Mèg egyszer elmegy, hogy csúnyán összevesztek, aztán van egy kis mosolyszünet, de többször nem.
A problèmákat akkor ès ott kell rendezni, vagy ha ennyire nem megy, akkor külön utakon kell folytatni, mert így csak az időtöket vesztegettek egymással. 4 èv után is mèg itt tartani nagyon szánalmas.
Arról nem beszèlve, hogy szerintem egyáltalán nem szerelmes már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!