Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs áll készen kapcsolatra?
Ezzel a szöveggel szakítottak velem már másodjára, hogy nem áll készen kapcsolatra, sosem akar kapcsolatot többet, amikor amúgy minden okésnak tűnt. Az egyikről kiderült, hogy közben mással kezdett el ismerkedni már és össze is jött nemsokára mással, a másiknál nem is értem...
Viszont érdekelne hogy kiket raktak még ki ilyen szöveggel vagy ezt miért csinálják, aki átélt hasonlót mesélhetne kicsit vagy hogy ezt hogyan lehet a legjobban feldolgozni.
Kevés az infó!
- Korok?
- Nemek?
- Anyagiak?
- Suli/meló?
Nagyon is készen áll, csak nem veled.
Sajnos te nem vagy a szemében elég jó. Ennyi. Fáj és nagyon szar, de lesz jobb akinek elég te pont jó leszel.
Engedd el, akinek nem kellesz. Nem érdemlik meg, hogy szomorkodj miattuk.
Velem is előfordult 11 hónap után.
5 nappal később kitette facere, hogy kapcsolatban valakivel (Dátum szerint már velem párhuzamosan ismerkedett vele.) (Engem 11 hónapig fel sem vállalt facen sem, már akkor gyanúsnak kellett volna lennie.)
Úgy dolgoztam fel, hogy letiltottam mindenhonnan őt és a közös ismerőseinket is, hogy véletlen se fussak bele többet fényképébe se. Nekem ez segített.
Amúgy ez tipikus lekoptatós szöveg, hogy csak veled nem állnak készen kapcsolatra és még annyi gerinc sincs bennük, hogy őszinték legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!