Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Baj, hogy ennyire nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy ennyire nem tudom elfogadni a szakitást, meg hogy már mást szeret?

Figyelt kérdés

Április elején szakítottunk a baràtnőmmel. Neki egy hónap után már lett is új csávója. Csalódtam benne, nem így ismertem meg.

Az exemmel egy helyen dolgozunk, szóval szinte minden nap találkozunk.

És nem tudom elfogadni hogy eddig munka után velem jött haza, most meg vele, én meg itt fekszem az ágyba egyedül, ők meg nyilván jól el vannak most is.. De ezer ilyesmi gondolat cikazik a fejembe állandóan, ez csak egy példa...

Nem tagadom fiú létemre sírtam is itthon.

Meg a sztori miatt felmondtam a munkahelyemen,bár ez inkább csak az i re a pont volt, más se tetszett már ott.

Én reagálom túl vagy érthető?

Mert gondolom valaki örülne, ha a szerelmi bánat/csalódás lenne a legnagyobb gondja...

22f

2020. jún. 6. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, majd elmúlik.
2020. jún. 6. 23:35
 2/8 Savlekotő ***** válasza:
74%

Április elején szakítottunk a baràtnőmmel. Neki egy hónap után már lett is új csávója.

Ilyen esetben azok már hónapokkal előbb kavarni kezdtek,aztán átugrott oda,inda meg majmok. Engedd el. És ne mondj fel minden szakításnál magaddal baxol ki..

2020. jún. 6. 23:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem,azért az biztos nem.

A karanténos idő alatt egy ideiglenes állása volt(mert ahol dolgozunk az be volt zárva), és akkor ott ismerkedett meg vele.

2020. jún. 6. 23:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az idő segít.. Elcsépelt, de teljesen igaz. Ez még nagyon friss dolog.

Menj el ismerkedni,ha van rá lehetőséged, vagy barátaiddal iszogatni, dumálni, bármit, ami kikapcsol. Ne rajtuk kattogj.

Legvégső esetben töltsd le a tindert, azzal is el lehet ütni az időt, nem muszáj ismerkedni, ha már húzgálod balra-jobbra a csajokat, szerintem az is leköt egy kis ideig.

2020. jún. 6. 23:57
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
82%
Az nem normális, ha nem tudod elengedni, az már más kérdés, hogy neked mennyi idő kell ahhoz, hogy túljuss rajta, 2 hónap az nem sok, gyászold, ha úgy érzed, de legyen egy időhatár is. Az, hogy a barátnőd egy másik pasival van és ilyen hamar, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy előtte már kavart vele. Legutóbb mikor én szakítottam a barátnőmmel, akkor 1 hónapra rá találtam olyat, akivel kezdtünk összemelegedni, de csak szerencsém volt úgy hiszem. Ez úgy van, hogy jön, hatalmába kerít egy érzés és megtörténik, hiába szeretted az előzőt akár évekig.
2020. jún. 7. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális, hiszen még csak két hónapja. Ráadásul minden nap látod őket, ez csak rátesz egy lapáttal. Bár én nő vagyok, és már nem is fiatal, de megértem és átérzem a helyzetedet. 22 éves koromban nagyon hasonló helyzetben voltam, mint te most. Mi is egy helyen dolgoztunk, több mint 3 év után szakítottunk. Úgy éreztem, vége az életemnek, képtelen voltam elfogadni. Megpróbáltam a "kutyaharapást szõrével" receptet, de ettől csak még rosszabb lett. Hajszál híján férjhez mentem egy pasihoz, csak hogy megmutassam, már túl vagyok rajta. Szerencsére időben észbe kaptam, és felbontottam az eljegyzést. Nekem csak az idő segített. Nehéz ebben tanácsot adni, de azt jól tetted, hogy munkahelyet váltasz. Ha nem látod őt minden nap, könnyebb lesz túljutnod rajta.

72N

2020. jún. 7. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Neki egy hónap után már lett is új csávója. Csalódtam benne, nem így ismertem meg."

Erre nincs szabály.

Így hozta az élet.

Bele kell nyugodnod, hogy ő már egy másik életet él.

Nincs már közöd hozzá.

Már régóta kifele állhatott a rúdja a kapcsolatból, ha

nyitni tudott más felé. Hacsak már nem volt útban a lehetősége.

Minden szakítást meggyászol az ember. Egyéniségtől függő,

hogy ki hosszabb, ki rövidebb idő alatt. Járj el a barátaiddal

ide-oda, most már szabadon megteheted.

Neked most minden "összejött": szakítás, otthagytad a munkahelyedet.

Nos, most újra fogod építeni az életedet.

Új munkahelyet keresel. Találni fogsz, az biztos.

Tele leszel feladatokkal, új emberekkel ismerkedsz,

más feladataid lesznek, esetleg megváltozik az életformád is.

Zárd le, ne foglalkozz te azzal, hogy az exed éppen most mit csinál,

eszik, alszik, iszik, dolgozik, stb.

Igen! Most már mással jár haza, mással jár szórakozni, mással élvezi az életet. Ez természetes.

Most te jössz. Te is mással fogod élni a saját életedet, és

nemsokára eszedbe sem fog jutni.

Sok szerencsét, erőt, jó cimborákat, barátokat, akiknek a jelenléte

át fog segíteni ezen a kis hullámvölgyön.

Na, meg mielőbb valami jó munkahelyet.

2020. jún. 9. 00:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

7 es. Igen az biztos, hogy találok, főleg vendéglàtásban. Köszi a biztatást!

2020. jún. 9. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!