Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a párom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a párom, de még mindig szeretem, meddig próbálkozzak a béküléssel?

Figyelt kérdés
7 hónapig voltunk együtt. A közös nyaralás miatt vesztünk össze (ez lett volna az első közös nyaralásunk), ő már június végén menni akart, én a vírushelyzet miatt inkább várni akartam ezzel. Emiatt nagy összeveszés lett, mert szerinte ez csak kifogás, úgy gondolja valójában én nem is akarok vele lenni, nem veszem komolyan. 1 hétig nem beszéltünk, majd küldött egy üzenetet, hogy jobb ha külön megyünk, mert nem boldog velem és úgy érzi teljesen mások az életben a céljaink. Írtam neki, hogy beszéljük meg a dolgot, de nem válaszolt. Azóta 3 hét telt el, eddig nem kerestem. Ki szeretnék vele békülni. Szerintetek hívjam fel, írjak neki? Vagy inkább várjam, hogy ő jelentkezzen? 27/F

2020. jún. 6. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan elhiszed, hogy a nyaralás miatt szakított veled? Engedd el.
2020. jún. 6. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván gondolom, hogy nem ez volt az egyetlen probléma, de azután szakított velem, hogy emiatt összevesztünk. Így visszagondolva a korábbiakban is szólt, hogy töltsünk több időt együtt, vagy hogy legyek romantikusabb, beszélgessünk többet.. De én alapból nem vagyok egy érzelgős fajta.
2020. jún. 6. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megpróbálhatod, de ha alapvetően is bajok voltak nem fog békülni. Ő keresni biztos nem fog. A helyedben tudomásul venném, és a jövőre koncentrálnék.
2020. jún. 6. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Ő szerette volna, ha hamarosan összeköltözünk, majd pár év múlva összeházasodunk... De én egyáltalán nem akarok megnősülni. Hiába mondtam neki, hogy de ettől én még szeretem, erre azt szokta mondani, hogy ha szeretném, akkor pár év múlva elvenném feleségül. A szakító üzenetében is leírta, hogy azért szeretné befejezni, mert nem látja a közös jövőnket.
2020. jún. 6. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd. Tenyleg masok a celjaitok az eletben, o hazassagot akar, te nem. Engedd el, hogy talalhasson valakit, aki ezt megadja neki.
2020. jún. 6. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarsz vele kibékülni, ha tök más a jövőképetek? Baromi önző vagy. Ő gondolkodott is, és jól tette. Miért pazarolni rád még éveket, ha lehet olyannal is, akivel összeillenek?🤷
2020. jún. 6. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Minél többet írsz, annál nyilvánvalóbb, hogy nem illetek össze. Ezt csak azzal tudnád fokozni, ha még hozzátennéd, hogy az ágyban is problémák voltak. Felejtsd el!
2020. jún. 6. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:

#2, de írtál már fontosabbak is, de ez is pont elég:

"szólt, hogy töltsünk több időt együtt, vagy hogy legyek romantikusabb, beszélgessünk többet.. De én alapból nem vagyok egy érzelgős fajta."

Nincs e neki semmi köze a nyaraláshoz. Te egy elnyújtott szexkapcsolatot akarsz, ő meg közös életet.

2020. júl. 14. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!