Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Távkapcsolat közben egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat közben egyszer csak közölte, hogy talált mást... Mit tegyek? (Többi lennt)

Figyelt kérdés

A történet : Mindketten egyetemisták vagyunk, ugyanoda járunk. Még márciusban ismertem meg egy appon, pont mikor haza kellett költözni a járvány miatt. Találkozni nem tudtam vele a távolság miatt. Azóta messengeren beszéltünk, minden jól ment (szerintem). A minap felhoztam, hogy mi lenne, ha elhívnám randira a hónap végén (feltéve, hogy enyhébbek a korlátozások). Első reakcója: "Hát ezt majd még megdumáljuk." Erre én mondom neki megmondhatja, ha nem akar. És ekkor közli, hogy időközben talált valaki mást és nem akar hülyíteni senkit. Őszíntén szólva összetörte a szívem. Ha nem hoztam volna fel a randit szeptemberben így is úgy is találkoztunk volna. Most "barátok vagyunk", így is szinte minden nap beszélünk. Most csak várjak, vagy lépjek valamit? Szívem szerint lépnék, de nem tudom mit... Első reakciójából ítélve nem lehet valami komoly az az új kapcsolat. Nem akarom elveszíteni a lehetőséget, ez a lényeg. Ja, és megkért még mindezek előtt, hogy segítsek felkészülni neki egy vizsgára. A történtek után mondom neki, hogy használjunk hanghívást. de csak halogatja... A történtek után nincs kedve beszélni, ez jön le. Köszi, hogy végigolvastad!

19F

2020. jún. 5. 01:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem engedd el, ne akarj második lenni nála. Keress olyat, akinek első vagy!

Ha pedig ennyire kerüli a találkozót meg a hanghívást is, akkor veszett ügy. Szépen, lassan le fog építeni, mint barátot is..

2020. jún. 5. 01:13
 2/13 anonim ***** válasza:
16%

Én minden csajnak mindig egyértelművé tettem:

vagy dugunk vagy semmi, de nincs középút

2020. jún. 5. 01:16
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Te eleve csak talonban voltál tartva, barátként. Nem véletlen, hogy te is érezted, nem erőlteti annyira a dolgokat. Neked itt lehetőséged sem volt, eleve barátzónába kerültél.

Ezt engedd el.

(Amúgy nem értem az embereket. Magyarországon nem volt kijárási tilalom. Aki akart, találkozhatott a másikkal.)

2020. jún. 5. 01:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg a lófaxt segítenék neki még ezek után. Ennyire hülye azért ne legyél.
2020. jún. 5. 01:20
 5/13 Savlekotő ***** válasza:
100%

Ez semmi nem volt,még csak találkozás se cseteltetek,persze hogy talált mást,hagyd,mert talonban tartana hogy ezt azt megtegyél,egó növelésre,aztán koppannál,közben idődet elveszi hogy találj olyat aki téged akar első helyre..

70F

2020. jún. 5. 02:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt legfeljebb te hívod kapcsolatnak. Nekem még a barátság jelző is túlzás lenne rá
2020. jún. 5. 02:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ott akadtam el, hogy "nem akarom elveszíteni a lehetőséget"

Ez milyen lehetőség? Hogy megmondja neked hogy talált mást? Ennél egyenesebben nem is tudott volna lerázni.

Szerintem legyen benned tartás, ne segíts neki. Csak hülyítene tovább.

Tudom szar dolog, de tovább kell lépni.

Legalábbis őt hagyni a fenébe.

2020. jún. 5. 06:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
De nektek nem volt tavkapcsolatotok. Beszélgettel egy lánnyal, aztan annyi.
2020. jún. 5. 07:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés nagyon egyszerű:

Akarsz a barátja és csak a barátja lenni? -> Beszélgess vele tovább.

Nem akarsz a barátja és csakis kizárólag a barátja lenni? -> Ne beszélgess vele tovább.

2020. jún. 5. 09:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Igazatok van! "A nem akarom elveszíteni a lehetőséget" hülyeség volt tőlem.

Tartom vele a kapcsolatot továbbra is, mint barát... semmi több :D

2020. jún. 5. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!