Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyszer szeret, egyszer nem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer szeret, egyszer nem? Miért visszakozik, ha ő jobban akarta.

Figyelt kérdés

Szakitottam barátnőmmel, én 21f, ő 25n. A kapcsolat elején voltunk,de a távolság miatt, meg sajnos miattam is egyre kevesebbet beszéltünk. Mindig ő irt rám és ő keresett, jobban akarta ezt a kapcsolatot, mint én.Pedig én is szerettem volna, csak nagyon visszahúzódó vagyok és régebben voltak problémáim is, és ő nem érezte, hogy akarom őt. Ő be is vallotta még, hogy fél hogy belém fog szeretni, de neki ez igy nem megy. Majd kértem, hogy próbáljuk meg mégegyszer, mert én tényleg szeretném őt, de ő erre azt irta, hogy jobb nem folytatni nem újrakezdeni, mert utána csak nekem lesz rosszabb, hogy én megszeretem ő meg lehet nem fog megszeretni engem és azért zárta le most az elején, mert hogy csinált olyat hogy csak húzta az időt és a pasi szenvedett hónapokat ő meg már nem érzett semmit és nem akarja ezt. Akkor most, hogy is van ez? Nekem ez picit betett, amikor ezek után ő kijelentette. Persze irja, hogy mindig is kötődni fog hozzám, meg érdekli mi van velem maradhatunk barátok. ez nem hagy nyugodni, nem tudja előre eldönteni, hogy szeretni fog e vagy sem.

Miért visszakozik amikor szinte rajongott értem, amikor elváltunk még akkor is bújt hozzám és hosszasan nézett, ölelt. Én tudom, hogy rosszul esett neki nagyon, hogy nem éreztettem vele, de szerintem mindenkinek járna még egy esély és nem kéne igy ellöknie magától, ezért.

2015. nov. 5. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, nem kellesz neki. Ha mégis, majd szól.
2015. nov. 5. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem úgy jött le.
2015. nov. 5. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
És miből gondoltad hogy akar tőled valamit?
2015. nov. 5. 15:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy állandóan rámirt, szó szerint nem hagyott békén, magához is elhivott úgy, hogy egyszer se láttuk egymást, csak skypon, ott mondta hogy ha nem érezne semmit, akkor nem kezdett volna bele ebbe a távkapcsolatba. Kérdezte, hogy szeretjük-e egymást. Én mondtam neki, hogy igen. Furcsa ez a viselkedése nem is értem.
2015. nov. 5. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért viszakozik, mert az elején voltatok és már nem érdeklődtél iránta. Ami nem ment,azt ne erőltesd,szerintem ő elengedett téged, és lehet már mással alakul neki,olyannal akinek valóban kell is!
2015. nov. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!