Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor és miért kezdtél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és miért kezdtél a szakításon gondolkodni?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, a rózsaszín köd felszállt.. 40\45 évesek vagyunk. Az igazi arc előjött, aki egy fikarcnyit se csinál itthon, rezsit nem nagyon fizet.. Elkényelmesedett és csak a saját dolgai érdeklik.. Lehet én vagyok a hülye, de ráhagytam had mutassa meg milyen igazából.. Ne a megfelelni akarás vezesse.. Kirakni nem tudom, mert jön ha kell ha nem.. Beűl a házba és nyomkodja a telóját. Amikor lenne mit csinálni a kertben vagy a házon.. Jól mondják a szerelmet nem eszik kanállal... Amiért még együtt vagyunk az a szex. Hogy mi lesz a vége nem tudom még.. Rágódok, mert ilyen minőségű szexet még nem sikerűlt senkivel összehozni... Csak ez azért kevés... Nem birom egyedűl a felújítást, fenntartást... Kiégtem. Nem kell kímélni a válaszokkal, birom!
2020. jún. 4. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

" Az igazi arc előjött, aki egy fikarcnyit se csinál itthon, rezsit nem nagyon fizet.. Elkényelmesedett és csak a saját dolgai érdeklik.."

Irányt mutatnék neki.

Kifele.

Változni nem fog. Nem most, 45 évesen. Előbb sem.

Soha, senki nem változik meg, mindenki alapjellemmel születik,

s az előbb-utóbb adott élethelyzetben megmutatkozik.

Hogy kivártad, hogy még mit rejt a jelleme, az termmészetes.

De ha összeállt- és nekem már az is elég lenne, hogy lusta, élősködik-, akkor kirúgni.

Te tartod el, mosol főzöl rá. Cserébe lefekszik veled.

Te valóban csak ennyit érsz?

Nem gondolod, hogy önmagadért is lehet szeretni.

Nem szeret, de van egy hülye, aki eltartja, és még használhatja is.

2020. jún. 4. 12:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem szolgálom ki! Ezt még régen megfogadtam, nem vagyok cseléd tipus!!!

Tisztában vagyok azzal is, hogy nem változik meg senki.. Csak addig amíg beetetett, hogy mekkora menő..

Buta voltam, hogy beleszerettem..

2020. jún. 4. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán odaköltözött már? Beszèltetek erről? Mert az kevès, hogy nem akarod, hogy a megfelelèsi kènyszer vezèrelje. Kommunikálni kellene.
2020. jún. 4. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
3 hónap után kezdtem amikor éjszakába nyúlóan szivatott az öngyilkos dumával és nem akart sehova elengedni. Jó nélküle.
2020. jún. 4. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!