Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom magam tovább tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom magam tovább tenni rajta?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy barátom, rettenetesen szerettem. Volt egy csaj haverja, akibe sokáig volt szerelmes, kavartak is, de mielőtt összejött velem, évekkel azelőtt kiszeretett belőle. Jártunk majdnem egy évig, mikor ősszel azt mondta, nagyon szerelmes belém, én vagyok neki az igazi, de most mentális gondjai vannak és nem képes velem folytatni. Pár hónapja láttam, hogy összejött azzal a lánnyal, akiről előbb írtam.

Voltak problémáim vele, nem tudom, beszélt e róla többet, mint a többi haverjáról, viszont egyszer azt mondta nekem, hogy soha nem jönne össze vele, mert amit iránta érzett, az rajongás volt, belém meg szerelmes volt.

Nagyon bántja az egómat és nem tudom, miért agyalok ezen ennyit, el akarom már engedni és koncentrálni a jelenlegi életemre, de nem tudom, mi lenne a megoldás...

2020. jún. 3. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégsem volt olyan szerelmes beléd, ha a másik lannyal jar most, valószínüleg csak ideiglenesen rajongott érted.
2020. jún. 3. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A másik csaj volt a nagy Ő.

Ez rohadtul fájdalmas, árulásnak érzi az ember, de tudnod kell, hogy nem veled volt a baj.

Ilyen kérdésre csak ugyanazokat a kliséket lehet írni, mint a több száz ugyanilyen "hogy felejtsem el" kérdésre.

Foglald el magad, legyél a barátaiddal, foglalkozz a hobbiddal, sportolj, tanulj, filmezz, olvass. Ismerkedj másokkal.

Ezeket írják le mindig, de az igazság úgyis az, hogy idő megoldja és elmúlik.

2020. jún. 3. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
1, 2 igaza van. Te viszont ezt képtelen vagy elfogadni és nem akarod elhinni. Pedig ideje lenne
2020. jún. 3. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Idő, idő, idő.

Valamint érdemes lehet coach, pszichológus segítségét igénybe venni, beszélni róla és másik szempontba átkerülnek rengeteg segít.

2020. jún. 4. 10:21
 5/5 anonim válasza:
Nekem a szerelmi kötés segített
2020. jún. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!