Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Minden nap összefutok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap összefutok az exemmel, pedig teljesen máshol lakik, mint én? Lehet, hogy direkt jár arra amerre lakom?

Figyelt kérdés

Egy nagyváros eltérő részein lakunk, de minden délután/este összefutok vele a környékemen. Volt hogy visszafordult mikor hátranézett és meglátott. Viszont az a fura benne, hogy ilyenkor is alig köszön.

Lehetséges, hogy azért járkál arra hogy direkt összefussunk? Én szakítottam vele 1 hónapja.

2020. jún. 3. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért még téged is erdekel, ha megért egy kérdést... ugye?🤔

Hat nem tudom... én pl nem csinalnek hülyét magambol fordított helyzetben. Viszont lehet meg akarja mutatni magat. Passz. Bár ő honnan tudna, hogy pont ott, pont abban a percben te is ott leszel?

2020. jún. 3. 20:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb 3 hete szakítottunk, azóta úgy 12 alkalommal biztos összefutottunk. Tudja hogy kb mikor szoktam menni kutyát sétáltatni.
2020. jún. 3. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezni nem akarod tőle?
2020. jún. 3. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném tartani vele a kapcsolatot, nem volt túl jó elválás. Nem akarok odamenni hozzá, ha még köszönni is alig akar.
2020. jún. 3. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
És te egyébként erzel még iránta?
2020. jún. 3. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Változtatnék a rutinomon, illetve máshová vinném a kutyám.

Ha egy idő után ott is felbukkanna, betojnék.

De én túl sok krimit olvasok.

2020. jún. 4. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Valszeg igen valszeg nem. Ne erdekeljen..ha latja h nincs semmi akkor abbahagyja ha ez direkt volt....ha meg nem akkor meg mind1. Ne keruld stb...naponta kinyogod h szia es mesz tovabb. :)
2020. jún. 5. 11:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!