Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik haraggal mentek szét, azoknál mégis miért fordul elő sokszor, hogy egy idő után hiányzik az ex?
Akár párkapcsolatban van az illető, akár egyedül, többeknél előjön ez az "ex-szindróma". Átértékelték a helyzetüket és úgy gondolják, mégis jobb volt vele, mint egyedül/másik párkapcsolatban?
És most tényleg csak azok érdekelnek, akik folyton veszekedtek, vagy valami miatt nem működött a kapcsolatuk. Miért vágyják vissza volt párjukat?

Szerintem erre nem lehet így általánosítani.
Amúgyis több exemmel mentünk szét haraggal, mèg sem állítanám, hogy mindegyik exem hiányzik. Úgy vélem az a ritkábbik eset, amikor egy pár békében tud elválni egymástól.

Több oka lehet;
Nem akadt jobb végül, most már jó lenne a szamár is
Időközben érettebbek lettek, változott sok minden a személyiségükben
Szeretik sokszor elkövetni ugyanazt a hibát, biztos ami biztos
Nekem így hirtelen ezek jutottak eszembe, de amúgy én viszonylag kevés ilyenről hallottam, szóval nem gyakori.

Nem. 4 éves kapcsolatról van szó, de nem jut eszembe. A kapcsolatot magában nem éltem meg rossznak, de utólag átgondolva borzalom volt, a vége se lett szép (megcsalt, hazudott stb stb).
Örömmel töröltem az emlékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!