Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakított velem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakított velem miért kíváncsi a mostani páromra és miért nézi a Facebook-omat?

Figyelt kérdés

Rendszeres nézegeti miket posztolok, mit rak ki a mostani barátom stb.

Nem tudom van-e neki párja most mert nem érdekel.

[3. személytől hallottam vissza róla, hogy finoman szólva is naprakész rólunk.]

Mindezt úgy, hogy anno ő dobott ki engem pár éve.

2020. máj. 31. 22:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
A párod miért beszélget ismeretlenekkel? Nekem inkább ez tűnik problémának, nem a kapcsolaton kívül kellene keresgélni.
2020. jún. 1. 00:08
 12/17 A kérdező kommentje:
NEKEM írogatott, nem neki.
2020. jún. 1. 00:39
 13/17 Savlekotő ***** válasza:
100%
Miért jöttök össze ti nők a surmókkal akiktől rettegtek szakítás után évek múlva is,mert egy bites csávók és hasonló.. Magatoknak csináltak mizériát,és senki ne mondja hogy cukik voltak aztán hirtelen kapcsoló átváltott,mert vannak orbitális jelei bizonyos típusnak az első ismerkedési fázisnál már..
2020. jún. 1. 04:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok.

Egyébként nem voltak jelei ennek anno. És szerencsére csak pár hónapig jártunk.

Bár visszagondolva az is sok volt belőle.

2020. jún. 1. 11:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Tehát ,te rájöttél h a fiúkat szereted?
2020. jún. 1. 20:07
 16/17 A kérdező kommentje:

Biszexuális vagyok, igen.

De most nem az a kérdés, hanem hogy mit lehet tenni a fenti helyzetben.

2020. jún. 1. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi az h mit lehet tenni? tilts le vagy szard le. Vszinű nehezen dolgozza fel h egy pasiért hagytad ott.

De ennyit tudsz tenni. Rendőrségre nem mehetsz ezzel. Ne foglalkozz vele, sztem annyira nem keseríti meg az eléted h megnézi a face profilodat..

2020. jún. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!