Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak még egy esélyt a dolognak? Rossz szex.
Január óta eléggé megromlott a kapcsolatunk, rengeteg veszekedés veszekedés hátán. Elromlott emiatt a szexuális életünk is, állandóan lelankad neki, emiatt egy gát is kialakult benne, annyira nem is mer kezdeményezni, mert fél a kudarctól. Ha picit fáradt, már nem is akar szexelni, nehogy lelankadjon. Nekem ez elég rossz, mert tökre igényem lenne arra, hogy a párom, akit szeretek, jól megd*gjon már végre. Hiányoznak a jó szexek. A kapcsolatunk első 2 évében jól működött, most az utóbbi fél évben lett rossz. Már bennem is van egy gát, inkább orálisan elégítem őt ki, mert akkor nem lankad le neki és már félek a kudarctól. A héten is kielégítettem orálisan, mondta is, hogy tartsunk egy orális hetet, szex nélkül. Nekem ez rosszul esett, mert én nem tudok úgy elmenni, egyedül szexszel vagy masztival. És habár megertem, miért mondta ezt, de mégis rosszul esik, hogy ki akar bújni a szex alól. Az egész szexes téma már egy hatalmas feszültség mindkettőnkben, totálisan elromlott a nemi életünk és tapintani lehet a feszültséget köztünk. Heti 3x alszom ott nála. Eddig 1 szex volt a héten, kedden, de akkor is elég soká ment el, de előtte 1 hétig nem is szexeltünk. Azt érzem, már megőrülök, állandóan ezen stresszel ni, hogy lelankad, nem lankad le? Nekem elég nagy a libidom, ha olyan van, napi 1-3x képes vagyok orgazmusra, de a barátommal annyira érzem szex közben a feszültséget, hogy izgulok, nehogy lelankadjon neki, hogy el se tudok élvezni, vagy csak nagyon soká. A libidó meglenne, mondom, egyébként azon kívül 1-2 naponta igénylem, meg tökre hiányzik az az érzés, hogy (ne haragudjatok a kifejezésért), hogy végre olyan szexben legyen részem, ahol stabilan áll a férfi farka és nyugodtan benne lehessek az aktusban.
Van még értelme ezt erőltetni? Igyekeznénk rendbe tenni a kapcsolatot, de jelenleg annyira nyomaszt ez a dolog engem, hogy őszintén, kezdem azt érezni, hogy mintha kezdenék nyitni mások felé, valahogy a lelkem vágyódik el egy kiegyensúlyozottabb kapcsolat irányába... Pedig a barátomat szeretem, de kicsit ilyen menekülés ez vagy nem tudom. Kikeszit ez, ami fel éve megy köztünk.
Mit tegyek? Mit tennétek?
22L és 30F
Hát azért én nem mondanám, hogy rögtön kuka.egyertelmuen azért szar a szex, mert szar a kapcsolat. Amíg a kapcsolatot nem teszitek rendbe, addig hiába erőltetitek a szexet, nem lesz jobb, sőt.
Szóval kicsit újra kellene kezdeni, ha valóban szereted. Programot szervezni, romantikus randi, vacsi, közös fürdés vagy akár egy wellness hétvége...problémák megbeszélése, stb. Ha a kapcsolatért nem tesztek semmit, csak egymást frusztráljátok a szexszel, akkor valóban halott ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!