Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elvetendő dolognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elvetendő dolognak tartjátok a baráti szexet?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy kikerültem egy olyan kapcsolatból, ahol minden esetben én húztam a rövidebbet. Viszont így újra felvehettem a kapcsolatot a régi barátnőimmel, barátaimmal.

Persze kiírtam magamból blogon az egész "kapcsolat"-nak nemigazán nevezhető hercehurcát, ami két és fél évig folyt, amikor is egy régi barátom (nem exem, csak barát) rám írt, hogy sajnálja,ami történt velem.

Mivel eléggé magam alatt voltam, gondolt egyet, kihívott sétálni, amiből persze kavarás lett a végén.

Teljesen korrekt volt amúgy, elmondta, hogy nem akar tőlem semmi komolyat, igazából én sem érzem késznek magam egy újabb komolynak nevezhető párkapcsolatra.

2-3 naponta össze járunk, jó vele a szex, de ezt tényleg az a baráti. Annyi érzelem van benne csupán, hogy bízunk egymásban, és őszinték vagyunk a másikkal. Semmi kötelezettség, és nem csak abból áll a találkozgatásunk, hogy lefekszünk, és kész. Rengeteget beszélgetünk más témákról, és jól érezzük magunkat a másik társaságában. Ha nincs szükségünk a szexre akkor csak szimplán beszélgetünk egy jót és kész.

Régen úgy voltam vele, hogy ilyen nem is létezik, hogy baráti szex, most pedig átélem.

Szerintetek ez elvetendő? Vagy megesett már valakivel hasonló eset?

(21/L)

2015. okt. 7. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Velem volt baráti szex de kiderült csak részemről baráti... Úgyhogy véget vetettem neki.
2015. okt. 7. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be a dolog. Nem is volt benne részem soha, de nem is lesz. 30/nő
2015. okt. 7. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

Nekem volt.

Részegen mentünk haza a haverommal, valahogy szóba jött Torrente, meg hogy mik voltak benne.

unatkoztunk is, hát kicsaptuk, először egymás előt, majd egymásnak.

De semmi buzulás, buzulás az nuku.

Szimplán baráti szívesség volt ez egy nyári reggelen.

2015. okt. 7. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindketten egyedülállóak vagytok, szóval senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csináltok kettesben.
2015. okt. 7. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
nem :) ;) ki akar barátkozni? ;) :) :)
2015. okt. 7. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindenki dug mindenkivel!

Én azt nem értem, hogy mi még hogy lehet hogy nem voltunk meg egymásnak! Csináld ami jól esik!

És ne a blogon terjeszd az igét, hanem ha bajod van egy férfivel beszéld meg vele!

Ha nem megy dobd ki, de nem 2-3 év után!

2015. okt. 7. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Alapjáraton nincs vele probléma szerintem, csak nagy valószínűséggel az egyik fél biztosan többet fog érezni, hiába beszéltétek meg előre. Főleg, mint mondod, nem csak szex, hanem sok beszélgetés is van.
2015. okt. 7. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
igen, annak.
2015. okt. 7. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Férfiként nem tartom annak. Bár a lánybarátaim is hasonlóan gondolnák.
2016. márc. 9. 22:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha mindkét fél benne van és továbbra is barátok tudnak maradni, akkor nincs vele gond.
2016. márc. 10. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!