Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pocskondiáz?
Fél évig voltunk együtt. Csodálatos kezdés, szerelmes üzenetek, első hét után szerelmet vallott, virágcsokrok, utazások... miért nem találkoztunk hamarabb, már rég a felesége lennék...
Aztán egyszercsak elkezdett távolodni, így rosszat sejtettem és elkezdtem kinyomozni. Persze, találtam elég sok dolgot a gépén (kurvák, volt feleségnek udvarlás...) Szakítottam vele. Ő persze egyből a társkeresőn kötött ki, és az egyik ismerősömnek is írt, aki elküldte a levelet, amit kapott. Ebben engem szid, mármint a volt kapcsolatát, és hogy én külsőleg nem jöttem be neki. Nem értem, ha ez így volt, miért volt velem fél évig együtt, miért volt oda értem annyira? Egyáltalán miért kell engem a történtek után így lehúznia (az ismerőseim szerint klasszisokkal jobb nő vagyok, mint ő férfi, stabil háttérrel rendelkezem, több diplomám van, stb.)
Mert kihasznált,szex ingyen, és kereshette a számára megfelelőt,örülj hogy eltávolodott a prolija..
70F
Hát, mit ne mondjak. Ő első hét után szerelmet vallott - hajajj. Te ezt a hazugságot gond nélkül beszoptad - dupla hajajj! Zsák és a foltja.
De amúgy azért, mert a nagyképű emberek nem tudják elviselni a dolgot, lásd még Ady Endrét aki megírta az legismertebb bunkó-pocskondiázó verset a témában.
A "az ismerőseim szerint klasszisokkal jobb nő vagyok" pedig irreleváns, ráadásul butaság ezt kiírni, elég egyértelmű, hogy az ismerőseid - gondolom nem ősi ellenségek vagy nagy riválisok - persze, hogy ezt fogják mondani, mert téged kedvelnek, őt nem, vagy mert így érzik helyesnek.
Mert csak kihasznált
Mert egy balfsz a csávó
Mert sajnos kellenek ezek a tapasztalatok is az életben
Ennyi
Tudom, hogy most fáj és szar, de hidd el lesz jobb pasid is, ennél a szerencsétlennél
Az én antiszociális exem is ezt csinálta. Ugyanilyen betetéssel kezdte, aztán megcsalt. Természetesen én voltam a hibás, az ő egója nem tudta feldolgozni, hogy ki lett dobva az útpadkára.
Neked nem mesélt az excsajairól? Hogy egyik tönkrement kapcsolatában se ő volt a hibás? Mindig a lány volt kattant/elmebeteg? Általában ez a sztori. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!