Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy dolgozzam fel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy a párom azért hagyott el, mert túl jó vagyok?

Figyelt kérdés
Nem az én agyszüleményem, ezt az exem mondta a szemembe. Nem tudta feldolgozni, hogy én Thessalonikiben töltöttem egy félévet és ötös lett a záróvizsgám és dobott egy ALDIs pénztárosért.
2020. máj. 25. 08:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%

2 verzió van.

A.: A kanid nem volt FÉRFI, csak egy komplexusos csicska.

B.: "Túl jó vagy hozzám, jobbat érdemelsz nálam!" Ez tipikus lekoptató szöveg a pasiktól.

2020. máj. 25. 11:21
 22/32 anonim ***** válasza:
94%
A tudásodat nézte, azt, hogy te okosabb vagy, mint ő. Nem biztos, hogy ez nagyon negatív dolog, mert vannak altruista személyek, akik inkább elengedik a másikat, mert ők úgy gondoljhák, jobbat érdemel a másik.
2020. máj. 25. 12:12
 23/32 anonim ***** válasza:
70%
Én is voltam boltvezető egy multinál (kasszáztam is ha kellett) 2 diplomás mérnök létemre. Az, hogy az a lány pénztáros az aldiban attól meg még lehet értelmiségi/diplomás. A szöveg természetesen lekoptatós, bár kíváncsi vagyok, mi a volt párod végzettsége, ha te mint magyartanár túl jó vagy hozzá.
2020. máj. 25. 12:23
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
#23 Szerintem inkább túl magas lovon ül.
2020. máj. 25. 12:25
 25/32 anonim ***** válasza:
4%

Es ele vesszot kell tenni, ha uj tagmondatot vezet be. Tudod mikor vagy te magyartanar...

35F incel

2020. máj. 25. 12:28
 26/32 A kérdező kommentje:
Ő otthagyta a közgázt, mert nem vették fel felsőoktatási szakképzés után alapképzésre. Plusz még sosem járt tengerparton.
2020. máj. 25. 12:37
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Tanár? És erre van ilyen nagy arcod? :DD Nem lehetsz valami okos amúgy sem, ha bevetted ezt a tipikus dumát, hogy túl jó vagy. Aki jó azt nem hagyjuk el. Lepipált egy aldis pénztáros, ez van, majd feldolgozod. :D
2020. máj. 25. 12:41
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
#26 NEm mindenki szereti ám a tengerpartot. Meg nem is értem hogy ez hogy jött ide. Thessaloniki nem egy nagy szám, fogd már fel!
2020. máj. 25. 12:47
 29/32 A kérdező kommentje:
De zavarta, hogy nem mehetett gyerekként.
2020. máj. 25. 12:50
 30/32 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanúgy ahogy ti nem érzitek magatokat nőnek egy tutyimutyi alak mellett, lehet hogy ő se érezte magát férfinak melletted mert okosabb vagy, többet keresel vagy fogsz keresni nála, jobb döntéseket hozol és túl határozott vagy.

A kasszás csaj meg csillogó szemekkel felnéz rá, amit tőled sose kapott meg.

2020. máj. 25. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!