Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy a párom azért hagyott el, mert túl jó vagyok?
Figyelt kérdés
Nem az én agyszüleményem, ezt az exem mondta a szemembe. Nem tudta feldolgozni, hogy én Thessalonikiben töltöttem egy félévet és ötös lett a záróvizsgám és dobott egy ALDIs pénztárosért.2020. máj. 25. 08:53
11/32 anonim 

válasza:

Szomorú, de az is, hogy lenézel egy ALDI-s pénztárost. Ezért nem szeretem az orvosok zömét. Amúgy jól keresnek az ALDI-s dolgozók szakmájukhoz képest, és eléggé terhelő munka. Nem értem, miért néznek le emberek másokat a munkájuk miatt. Erről ennyit. Nyilván más fogta meg benne, melletted már ismerkedett vele, ez mondjuk gerinctelen jellemre vall.
12/32 anonim 

válasza:

"mert nem bírja feldolgozni, hogy a nője orvos." zavarta, hogy esetleg a veséjébe látsz...
13/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok orvos, tanár vagyok, illetve leszek. Azt mondtam, hogy nekem rosszul esne, ha valaki miattam dobná az orvos barátnőjét, mert mellette nem érzi magát férfinak.
2020. máj. 25. 10:10
14/32 anonim 

válasza:

Csak blabla amit mondott.
De részedről az, hogy egy Aldis pénztáros...kicsit magasan hordod az orrod nem kéne lenézni ezért azt a lányt.
15/32 anonim 

válasza:

Szerintem egy kicsit beképzelt vagy. Szerintem rádunt.
16/32 anonim 

válasza:

Thessalonikiben 300.000 ember él, szóval nem nagy kunszt hogy ott töltöttél 1 évet, ezzel elég sokan így vannak. De a záróvizsgádhoz gratulálok. Keress egy normális csajt!
17/32 anonim 

válasza:

Áhh bocs, félreértettem. Akkor biztos az zavarta, hogy esetleg leiskolázod.
18/32 anonim 

válasza:

Tanár vagy kérdező, nem kutató biológus..
19/32 Sunshinedoll 

válasza:

Ha így gondolta, valószínűleg így is van. Egyébként valószínűleg nem te vagy túl jó, hanem ő volt túl kevés hozzád, szóval örülj neki, szerintem.
20/32 anonim 

válasza:

Ez hülyeség, mert ha én szeretek valakit és kevesebbnek érzem magam tőle akkor elkezdem magam fejleszteni, vagy valami mással kompenzálni a kisebbségi komplexusom. Összekuporgatok egy jobb autóra vagy kigyúrom magam stb.. ez miatt biztos nem dobom el azt akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!