Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi miatt ért véget a legutóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt ért véget a legutóbbi kapcsolatod?

Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 20:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én excsajom állandóan szórta a pénzét, mindent ruhára, körmösre és hasonló szolgáltatásra költötte. Volt hogy éhes volt de inkább vett magának egy táskát és még egy csokira se maradt pénze. Így hát én hívtam meg ebédre(mint mindig)mivel ez sem jutott soha eszébe hogy néha néha esetleg fizethet ő is. De ezért sem szóltam.

Nem tudtam hogy ilyen,de mivel. Nem tudtam hosszú távra így tervezni vele,elköszöntenem tőle.

2020. máj. 26. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!