Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja szakított velem a párom. Van egy közös 4 hónapos kislányunk. Egyszerűen egyik napról a másikra az ajtó elé tett minket. Hosszú lenne leirni miért de én sem voltam mindig jó hozzá?
Nem a homlokára volt írva, hogy piálós, bulizós link alak, aki már egyszer ott hagyott 2 gyereket, de azért tudtad anélkül is ezt róla, nem igaz?
Nem működött a kapcsolatotok, lehet majd mással fog, bár ahhoz neked is sokat kell fejlődnöd.
Ennek egyik első lépése, ha beismered, hogy hibás döntéseket hoztál.
Nem fog szerintem visszajönni meg minek kezdenetek ujra egy nem mukodo kapcsolatot szerintem ne sertodj meg csak vélemény de te magad írtad le a saját válaszod a sorok között egy nagyon lényeges mondat:
A lányotokra rá se néz, nem szeret titeket mondat. Amúgy mindketten tettetek róla a leírasod alapján hogy ilyen lett a kapcsolat. Szerencsesebb hogy talan a gyerek ebbol meg nem erzekel semmit, remeljuk, mert ebbe neki a legszarabb mivel a szulei akik megalkottak nem harmonizalnak.
Sziasztok, ez egy nagyon regi kerdes es egy masik kerdesemben megosztottam az egesz sztorit.
Nos röviden : azutan mi ismet kibekültünk Kb 3 nap mulva mint hogy ide irtam. Utana nyaron ismet szakitas volt, oktoberben a NAGY kibeküles, utolso proba ....
Az sem sikerült. A problemak maradtak. Ö közben eladta a hazat, beköltözött hozzam ,es Minden egyes szakitas utan a testverenel lakott egy ideig.
Legutobb Dezember 6 vagy Dezember 8.an lattam . ( 2020)
Vett egy repülöjegyet es kivandorolt Costa Ricara ,mivel nem akart a 3 gyerköc utan fizetni.
Ott megismerkedett egy benszülött növel ,akit 3 honap ismeretseg utan felesegül vett ( mivel lejart a tartozkodasi engedelye)
Tavaly Oktober ota abszolut nem beszelünk. Szamot cserelt ,nem keres minket. Anno amikor legutoljara beszeltem vele elmeselte hogy mennyire utalja q parjat ( most mar a felesege ) es hogy 2 honsp utan szakitottak. Ahogy emlitettem ,ra egy honapra, novemberben epvette felesegül.
En közben Januar ota randizok valakivel es eleg jol alakul Minden. Sokat tanultam a hibaimbol es remelem ezuttal boldogabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!