Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pár napja szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja szakított velem a párom. Van egy közös 4 hónapos kislányunk. Egyszerűen egyik napról a másikra az ajtó elé tett minket. Hosszú lenne leirni miért de én sem voltam mindig jó hozzá?

Figyelt kérdés
Annyira fáj, nagyon rosszul érzem magam. Egyedül maradtam egy kisbabaval. A volt párom azt mondta soha többé nem akar velem együtt lenni, megprobalom elfogadni, de azért még reménykedek. Neki a haverok fontosabbak és most már napok óta ünnepel hogy elmentunk. Vajon tényleg ennyire nem érdekli? A barátnőm azt mondta,valószínűleg eltart nála pár hétig mire realizalja hogy mi történt, és talán akkor elkezdunk neki hiányozni? Ti mit gondoltok? Adjam fel és felejtsem el vagy próbáljam megmenteni a dolgot? A szerelmet nem lehet erőltetni. Ha nem akar akkor bizony nem akar... Nagyon szomorú vagyok

2020. máj. 17. 08:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Annyira igazad van! Most is azt írta hagyjam békén mert randija lesz! Ezek után inkább magammal foglalkozok és a gyerekkel.
2020. máj. 17. 11:53
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Engem csak az érdekel, hogy ilyen emberek miért csinálnak gyereket? Lényegében csináltatok egy embert, akinek szenvedés lesz az élete. Ugyanúgy benne van a kezed, mint a srácnak.
2020. máj. 17. 12:28
 13/23 A kérdező kommentje:
Miért lenne szenvedés az élete? És bocsánat hogy nem volt rairva a homlokára hogy 2 év után hirtelen kocsog leszek. Én meg az ilyen hozzaszolasokat nem értem. A gyereknek meg van mindene és meg is lesz. Idővel talán jon egy mostoha apa aki jobban fogja szeretni mint a saját apja. És azt ugye ebben az esetben nem nehéz. Nem értem miert lenne szenvedés az élete?
2020. máj. 17. 12:55
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem a homlokára volt írva, hogy piálós, bulizós link alak, aki már egyszer ott hagyott 2 gyereket, de azért tudtad anélkül is ezt róla, nem igaz?

Nem működött a kapcsolatotok, lehet majd mással fog, bár ahhoz neked is sokat kell fejlődnöd.

Ennek egyik első lépése, ha beismered, hogy hibás döntéseket hoztál.

2020. máj. 17. 13:00
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
#13-as Azért mert TE felelőtlen vagy. Olyannak szültél, aki nem akarja, valószínűleg soha nem is vágyott rá. Feltételezhetően ugyanilyen díszfaszt fogsz összeszedni hamarosan, akivel remélhetőleg gyerek nélkül fogsz szakítani.
2020. máj. 17. 13:05
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon sajnálom a helyzeted! Sok sok kitartást kívánok neked. Szerintem hagyd elmenni. Sokkal jobbat érdemelsz egy ilyen link alaknál. És a kislányod is! Most róla kell elsősorban gondoskodnod. Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
2020. máj. 17. 13:15
 17/23 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem bírja a tejszagot. Nagyon finnyás. Különben ha kövi hasonló pasid lenne kérdező, nem egysze-kétszer kell nagyon csúnyán beszélni vele, hanem folyamatosan kicsit "csúnyán", flegmán. Ne legyél lábtörlő, mert az valahol ki fog jönni.
2020. máj. 18. 09:15
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog szerintem visszajönni meg minek kezdenetek ujra egy nem mukodo kapcsolatot szerintem ne sertodj meg csak vélemény de te magad írtad le a saját válaszod a sorok között egy nagyon lényeges mondat:

A lányotokra rá se néz, nem szeret titeket mondat. Amúgy mindketten tettetek róla a leírasod alapján hogy ilyen lett a kapcsolat. Szerencsesebb hogy talan a gyerek ebbol meg nem erzekel semmit, remeljuk, mert ebbe neki a legszarabb mivel a szulei akik megalkottak nem harmonizalnak.

2020. máj. 30. 23:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi van veletek azóta?
2022. márc. 16. 20:32
 20/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok, ez egy nagyon regi kerdes es egy masik kerdesemben megosztottam az egesz sztorit.

Nos röviden : azutan mi ismet kibekültünk Kb 3 nap mulva mint hogy ide irtam. Utana nyaron ismet szakitas volt, oktoberben a NAGY kibeküles, utolso proba ....

Az sem sikerült. A problemak maradtak. Ö közben eladta a hazat, beköltözött hozzam ,es Minden egyes szakitas utan a testverenel lakott egy ideig.

Legutobb Dezember 6 vagy Dezember 8.an lattam . ( 2020)

Vett egy repülöjegyet es kivandorolt Costa Ricara ,mivel nem akart a 3 gyerköc utan fizetni.

Ott megismerkedett egy benszülött növel ,akit 3 honap ismeretseg utan felesegül vett ( mivel lejart a tartozkodasi engedelye)

Tavaly Oktober ota abszolut nem beszelünk. Szamot cserelt ,nem keres minket. Anno amikor legutoljara beszeltem vele elmeselte hogy mennyire utalja q parjat ( most mar a felesege ) es hogy 2 honsp utan szakitottak. Ahogy emlitettem ,ra egy honapra, novemberben epvette felesegül.

En közben Januar ota randizok valakivel es eleg jol alakul Minden. Sokat tanultam a hibaimbol es remelem ezuttal boldogabb leszek.

2022. márc. 17. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!