Az miért lehet, hogy 4 hónapos kislányunk, ha nem vagyok vele akkor 15 perc után nyöszörgés, sírás, de ha odamegyek hozzá egyből nevet?
Figyelt kérdés
És ez egész nap így megy kivéve mikor alszik és ez nagyon fárasztó,ha nincs ki segítsen.Még nem nagyon tud fogni.Mit csináljak,normális,hogy így van,már arra is gondoltam,hogy vmi szervi baja van?2008. nov. 1. 12:21
1/6 anonim válasza:
szia, dehogy van szervi baja. enyém is ezt csinálja. igényli a társaságot. egy darabig el van magában, aztán megunja. nem akar egyedül lenni. szerintem teljesen normális dolog.
2/6 anonim válasza:
én fiam is ezt csinálja pár napja.ne aggódj,szeret veled lenni:)
3/6 anonim válasza:
15 perc az egész jó idő, úgyhogy ne reklamálj. :D
4/6 anonim válasza:
Abszolút egyetértek: unatkozik egyedül! A babák nagyon hamar megunják a "játékot", hisz még nem sok mindent tudnak csinálni egyedül, max. nézegetni... Örülj, hogy elvan, ha rövid időre is. Mi is magunk vagyunk, ezért bármit is csinálok, úgy csinálom hogy lásson, vagy be-be nézek hozzá! Az pedig kifejezetten öröm, ha rám mosolyog mikor meglát!!!
5/6 anonim válasza:
Arr viszont figyelj, hogy ne tanulja meg, hogy amint nyöszörög, te megjelensz, mert okos ám, gyorsan megtanulja és aztán "kihasználja" az új tudását és akkor 15 perc nyugtod sem lesz. Nyöszörgés és pici sírás nem gond.
6/6 anonim válasza:
Vidd magaddal. Lányom is ilyen, egyedül nem hogy 15, de még 1,5 percig sincs el. Ha a konyhában főzök, mosogatok, eszek, magammal viszem.Ha a fürdőt takarítom, a fürdőajtó elé tolom a babakocsiban, hogy lásson. Közben néha néha ránézek, mosolygok neki, énekelek, beszélek hozzá, így elvan akár egy -másfél órát is. De a szobában annyit nem bír ki, amíg kiteregetek, nyöszög...
Nem szeretnek egyedül lenni, kell nekik, hogy lássanak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!