Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel tudnám visszahódítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám visszahódítani vagyis hogy újra együtt lehessünk?

Figyelt kérdés
Volt egy kisebb félreértés a kapcsolatunkban és a barátnőm megsértődött rám jogtalanul. Elege lett hogy nem foglalkoztam vele eleget és szakított. Szerintetek vissza tudnám csinálni a dolgot? Esetleg virágküldéssel vagy csoki vagy levél?

2020. máj. 16. 17:14
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Akkor ez van probalom megemeszteni. Ezekutan amit erte tettem....nem becsült meg egyáltalán igazából. Felőlem felfordulhat
2020. máj. 21. 11:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, ha butaságokat írok, egyéb személyiségzavarom van, a Borderlineról csak néhány dolgot olvastam, és csak nagyjából informáltak róla. De a Borderline miatt hanyagoltad, mert rossz periódusban voltál épp, amikor taszítod el az embereket vagy csak simán nem szántál rá időt, mert halogattad a találkát, mást tettél előtérbe hosszú ideig stb?

Azt nem értette meg, hogy a zavarod miatt nem foglalkoztál vele vagy amúgy se?

Mert ha az előbbi miatt, akkor egyértelmű, hogy mi a problémája és képtelen tolerálni. Ha hazudott neked és hitegetett, hogy elfogadja, akkor nagyon sajnálom. De ha csak simán hanyagoltad egyéb ürügyekkel, akkor viszont már inkább a te sarad, de szintén nem tudsz mit tenni. A következő kapcsolatodnál jobban fogsz figyelni erre.

2020. máj. 21. 12:24
 23/23 A kérdező kommentje:
Egészségemből kifolyólag nem tudtam rá szánni időt vagyis találkozni vele. Mármint a mostani vírus miatt nem tudtam ugyanis veszélyeztetett vagyok és a szüleim pedig idősek. Ezt nem bírta megérteni hogy ezért nem akartam vele találkozni hogy semmit ne hozzak haza kb. De nyílván ezt mondtam neki de bevágta egyszer kétszer a hisztit és mondta hogy ne is beszéljünk rá pár hétre úgy tünt lenyugodott aztán gondoltam felfogta aztán igazából mikor már úgy gondoltam hogy találkozhatunk ő bemondta az unalmast és elkezdett bunkó flegma stílusba váltani. De még egyszer mondom nem hazugság miatt szimplán csak az egészségem érdekében volt ez. Ennyi tolerancia nem szorult bele.
2020. máj. 21. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!