Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám visszahódítani vagyis hogy újra együtt lehessünk?
Figyelt kérdés
Volt egy kisebb félreértés a kapcsolatunkban és a barátnőm megsértődött rám jogtalanul. Elege lett hogy nem foglalkoztam vele eleget és szakított. Szerintetek vissza tudnám csinálni a dolgot? Esetleg virágküldéssel vagy csoki vagy levél?2020. máj. 16. 17:14
11/23 anonim válasza:
En 3x kértem bocsánatot csak azert ne hagyjon el ,holott ő hibája miatt robbantki a veszekedés 4 jére elhagyott mert mertem szólni a félrekcsingatásokért. Én megint nemkönyörgök . Nemszeret engem ennyi.nemis szeretett. Csak azt szerette amit nyújtottam.
12/23 A kérdező kommentje:
11-es: az ilyen egy érdekember vagy nem is tudom..és mi lett végül? Sikerült kiheverned?
2020. máj. 16. 21:52
14/23 A kérdező kommentje:
És szerintetek mit tehetnék még ennek érdekében? Nem hagy nyugodni
2020. máj. 17. 17:06
15/23 anonim válasza:
Ha ő nemfog jelentkezni magától egyértelműen nem szeret. Aki szeret az keres. Meg nem dob el. Ne erőltesd. Mert máskor is ugyanezlessz. Te fogsz tönkremenni igy. Neméri meg ha csak egyoldalú az egész.
16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem sem fog keresni már. Akkor miért nem töröl ki facebookról tiltson le vagy akármi. Túl büszke ő sajnos és hiába volt időszak mikor nem foglalkoztam vele annyit, ő sosem becsült meg.
2020. máj. 17. 20:53
17/23 anonim válasza:
A büszke nőket elkell felejteni.
18/23 anonim válasza:
Nem értem, hogy minek akarod visszakapni, ha sosem becsült meg. Felejtsd el.
19/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem olyan egyszerü. Mentális gondokkal is küzdök és az én esetemben nem egyszerü. Egy szó : borderline . Nehéz elengednem. Sokszor sőt többet tett értem de hirtelen jött és hiányzik. Egyedül vagyok szó szerint.
2020. máj. 17. 22:20
20/23 anonim válasza:
Sehogy, elérted, hogy beteljen a pohár. Nem hinném, hogy elhagnyagolások sorozata egy "puszta félreértés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!