Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nézeget a társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézeget a társkeresőn ha elhagyott?

Figyelt kérdés
5 hónapja szakitottunk. Azóta 2 szer is megnézet a társkeresőn. Ha egyszer ő dobott akkor miért nézeget ?

#Társkereső,szakitás,
2020. máj. 13. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Be is szívezett? Miért nem kérdezed meg tőle?
2020. máj. 13. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Nosztalgikus emlékek.
2020. máj. 13. 22:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát már régen igen. Mikor összejöttünk. Azóta ugyvan a szív
2020. máj. 13. 22:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Irjon ő. Én már jó párszor bocsánatott kértem ugy hogy neki is van jócskán hibája ,de ő nemhajlandó a hibáit beismerni.ha szeretne akkor bocsánatot tudna kérni.
2020. máj. 13. 22:31
 5/14 anonim ***** válasza:
A Példabeszédek 16:18 azt mondja: „A büszkeség pusztuláshoz vezet, a büszke hozzáállás romlást hoz.”
2020. máj. 13. 23:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Na ő büszkébb nállam. Amikor kidobott azt mondta ő màr túltette magát rajtam.. érdekes. Én többször bocsánatot kértem tehát nemvagyok büszke ő egyszerse. Legalább egyszer látnám hogy beismeri neki is van hibája. De azt nemtudja.
2020. máj. 13. 23:15
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

Bocsáss, meg Neki, engedd el, hogy Ő nem kéri a bocsánatodat.

És meglátod mi lesz. Lehet, akkor fogja a bocsánatodat kérni, mikor nem is várod. De ha nem adsz Neki esélyt, ezt nem tudod meg.

"Akkor Péter odament hozzá, és ezt kérdezte tőle: „Uram, hányszor vétkezhet ellenem az én atyámfia úgy, hogy én megbocsássak neki? Még hétszer is?”Jézus így válaszolt: „Nem azt mondom neked, hogy hétszer, hanem még hetvenszer hétszer is." Mt.18.

Ha Ő nem fogadja, és továbbra is elutasít, a Te lelkiismereted marad tiszta, hogy Te megpróbáltad.

2020. máj. 13. 23:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Megbocsátok. De nem feledek.

Vagyis továbblépek.

2020. máj. 13. 23:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezek után megint én kezdjek mikor hányszor de hányszor órákig könyörögtem neki... és majd megint megalázkodok könyöröghetek aztán jól felsülök mert még hülyének fog nézni... én jó ember vagyok és szivesen megtenném mert szeretem őt . De ! Én nemérek meg neki annyit legalább egyszer hogy bocsánatot kér? Holott ő kacsingatott félre...
2020. máj. 13. 23:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Most azon gondolkodsz, hogy bocsánatot kérsz megint, mert ő nézeget téged a társkeresőn?

Nehogy már!

Ez a nézegetés hasonló ahhoz, mint mikor a volt osztálytársak facebookját nézegetjük, emberi kíváncsiság, ne láss bele túl sokat.

Azért néz, mert kíváncsi, milyen most az "önreklámod", vidámnak tűnsz-e, tetszetős lehetsz-e másoknak, vajon hány pasi írna neked. Talán sérti az önérzetét, hogy te is megpróbálsz túllépni rajta.

Ha sóvárogna utánad, nem nézegetne, hanem felkeresne.

Ne foglalkozz vele, tényleg lépj tovább, a leírásod alapján éppen ideje.

2020. máj. 14. 08:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!