Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Titeket nem idegesítene, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítene, hogy az exetek egyfolytában jelen van az életetekben?

Figyelt kérdés
Az exbarátommal sajnos közös a baráti társaságunk. Amikor szakítottunk akkor azt mondta, hogy a baráti társaságunk az enyém. Nem igazán tudom hogy ezt hogy értette, mert nem tűnt el az életemből a szakításunk után sem. Minden egyes programon ott volt ahol én is és ami tényleg felháborító az az, hogy több barátnőmnél is bepróbálkozott...sőt most össze is jött az egyikkel (ebből persze a barátnőm és köztem volt elsősorban konfliktus). Most a vírus alatt, egyik közös barátunk csinált egy Skype csoportot, ahova minden nap felcsatlakozik aki akar és tudunk beszélgetni online. Eddig ő nem volt benne ebben a csoportban, de most láttam, hogy már ide is becsatlakozott. Szóval lenyeltem, hogy nem tűnt el az életemből és azt is hogy barátnőimnél próbálkozik, mert félek hogyha megmondom neki akkor azzal magamat alázom meg. Azért idegesít ennyire, mert nagyon csúnya volt a szakításunk és a kapcsolatunk alatt is többször szemét volt velem. Most már nagyon megmondanám neki, hogy tűnjön el az életemből, de valahol érzem hogy ez is rossz döntés lenne, nem tudom mit csináljak.
2020. máj. 11. 18:32
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hogy a pékf_szba ne zavarna...

Esetleg egy masszív ban a kedves exre?

2020. máj. 11. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Őt azért nem érdekli és nem idegesíti ezaz egész, mert ő túllépett rajtad és nem érdekled magasról lecarja, hogy te mit csinálsz.
2020. máj. 11. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért idegesít, hogy kivel jön össze, ha már szakítottatok? A barátnőiddel nem vagy összenőve sziámi ikrekként.

Azt sem tilthatod meg joggal, hogy mikor, milyen társasághoz csatlakozik. Vele nem kell szóba elegyedned...

2020. máj. 11. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, hogy zavar, hiszen legszívesebben kiradíroznád a múltadból is az exedet, nemhogy a jelenedből és a jövődből, de ez tipikusan olyan helyzet, amelyben folyamatosan le kell nyelned a békát. Az égvilágon semmit nem tehetsz, különösen akkor nem, ha ő továbbra is elfogadott része ennek a közös társaságnak. Ha megkéred, hogy szálljon ki a társaságból, valószínűleg még rá is tesz egy lapáttal, csak azért, hogy kitoljon veled. Még ennél is a keservesebb sors járhat a gyerekesen elvált anyukáknak is, akik kénytelenek kéthetente hétvégeken az apukának átadni a gyerekek felügyeletét, s ezzel borzasztó erős fegyver kerül az elvált férfi kezébe, hogy folyamatosan kitolhasson a volt feleségével. S bizony sokan élnek is ezzel a fegyverrel. Nekem egy nőismerősöm férje feljelentette őt a rendőrségen, hogy veri a gyerekeit, csupán heccből. (A gyerek kezén egyszer bőrpír volt, amikor elvitte, és erről orvosi látleletet vetetett, azzal ment a rendőrségre.) Kijött a gyámhatóság, vizsgálatot indítottak a volt felesége ellen, volt kihallgatás meg minden. Ő pedig hónapokig retteghetett, hogy elviszik tőle a gyerekeit. Ehhez képest az a szenvedés, amit te átélsz, hogy nem tudsz az exedtől a társaságban megszabadulni, szinte semmi. Sajnos a szakításoknak lehetnek ilyen durva velejáróik.
2020. máj. 11. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Benne van az életemben, nagyon is zavar.
2020. máj. 11. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem kezdenék olyannal, akivel vannak közös barátaink, egy helyen dolgozunk stb.

Nekem nagyon fontos, hogy ha szakítunk lehetőleg soha többet ne is halljak róla.

Ezentúl te is tegyél így, ezt a srácot meg szerintem idővel megtanulod letojni, nyilván azért zavar ez az egész mert paraszt volt veled.

2020. máj. 11. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
37%

látom leszavaztak mindenkit :)

Szóval a kiscsaj kérdező még szerelmes a volt a barátjába...mert nem azt a választ kapta amit akart.... :)

2020. máj. 12. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!