Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy szakítottál a pároddal és később féltékeny lettél, látva az új életét és az új párját?
Őszintén várom a válaszokat, hogy valakinek volt-e ilyen az életében. Akár férfi vagy női oldalon.
Szakítottál a pároddal. Nőként, esetleg egyedül maradtál a közös gyerekkel, ami ugye nem könnyű egyedül a nevelése. Miközben a volt párod éli tovább a kis életét az új barátnővel.
Észre veszitek, ha az új párja sikeresebb, szebb, csinosabb mint ti voltatok? Ha a volt barátnő később egy jómódú pasit talál magának?
Megszoktátok nézni a közösségi oldalon az exeteket?
Igen, jártam már így, van közös gyerekünk is.
Szebb nem volt nálam, egyáltalán, csak fiatalabb, jómódú családból származott a lány, és az a tipikus mindent eltűrök csak legyél velem”
Talán 1 évig voltak együtt.. mert közben visszahódítottam” csak rájöttem hogy még szeretem. Igen nézegettem az adatlapját hébe-hóba, a lánynak mai napig nézem 🤷🏻♀️
Én nem rég szakítottam vele, persze ő keres, de hiába.
Én nem fogom sehol se nézegetni. Mert már annyi szrt kaptam tőle az életben hogy semmi se érdekel ami vele kapcsolatos.. Felőlem lehet mással sőt, lesz is, de nem érdekel végre megtudja milyen a sok hülye lány😎 utólag majd értékelni fog.
Én pedig élvezem a nyugalmat. A veszekedés mentes életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!