Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az ex pasi rákeres arra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ex pasi rákeres arra a személyre, akivel beszélgetek, akkor féltékeny?

Figyelt kérdés
Szakított velem a párom pár hete, de még együtt élünk egy kis ideig. Perszem még reménykedem, de nem is akarok belemagyarázni dolgokat, így kíváncsi lennék a véleményetekre. Megnéztem a közösségi profilját, és azokra az emberekre keresett rá, akikkel mostanában beszélgetek. Én úgy gondolom, hogy ha nem érdekel többé valaki, akkor az se kivel beszélget. Szerintetek?
2019. okt. 28. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy a te pasid milyen, de az enyém is mindig akkor keres rá azokra, akivel beszélgetek, ha féltékeny és érdeklem.
2019. okt. 28. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván érdekli ki az utódja. Lehet kicsit féltékeny is. De nem biztos hogy azért mert vissza akar kapni.

Az emberek egoisták, akkor is kisajátítanának sokszor valakit, ha az nem is kell nekik. Mennyi filmben ez alap probléma (például)...

2019. okt. 28. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig 1-1. Kíváncsi lennék még pár véleményre. Néha azt látom rajta, hogy bizonytalan, de lehet csak én magyarázom bele.
2019. okt. 28. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg lehet, hogy féltékeny.
2019. okt. 28. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Benne van a pakliban.
2019. okt. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!