Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pokolian rossz szakítás után?
Én szakítottam vele, mert már el voltunk idegenedve egymástól, és a karantén és a távolság sem erősítette meg főleg őt tudat alatt, hogy mennyire szeretne találkozni velem, nem csillant fel a szemünk találkozáskor sem már.
Úgy éreztem, hogy én már csak raeroltetem magam, és hogy én jobban akarom ezt az egészet, hogy jobban szeretem én őt.
És igen, már kezdtem azt is érezni, hogy úgy viszont nem érdemel meg engem, mert minden megteszek, szeretem, várom, hívom, ő meg csak a sablonos menetrend alapján jelentkezett, soha n mondta érzelemdúsan hogy szeret vagy hogy hiányzok, csak mintha egy unalmas verset szavalna
És az utóbbi időben alig találkoztunk, és ami napokat együtt lehettünk volna, akkor is inkább otthon volt egyedül, vagy inkább a haverjaival volt, vagy füvescigiztek, vagy ki tudja, mit csináltak
És egyszerűen már n tudtam meg lenni mellette csak azt éreztem, hogy telik az időm, és nem értékel, nem haladunk, de még kapocs sincs közöttunk, és úgy is eltelt 7 év
És egyszerűen olyan magányos vagyok, bpedig beszélgetek a barátnőmmel, itt van anyukám, nővérem el is beszélgetek, de egyszerűen olyan űr maradt bennem, ami azért meglepő, mert az utóbbi időben már vele is társas magányban szenvedtem
Es egyszerűen semmi nem jó, nem tudok koncentrálni, még az a szerencse hogy munkába be kell járnom, de csak hétfőtől csütörtökig, úgyhogy rém hosszúnak ezek a hétvégék
És egyszerűen mintha megbolondulnek
Napközben elvagyok és életem legjobb döntésének tartom a szakítást, ilyenkor meg hangosan picsogok a szobámban, hogy nem ez hogy elvesztettem egy embert, aki szeretett, de lehet hogy nem is szeretett igazán soha
És hogy lehet hogy soha nem is lesz olyan mellettem aki igazán szeret
És itt vagyok 1001 problémámmal, amiket vele hiába osztottam volna meg, elintezett volna egy pár sablonos mondattal, hogy fel a fejjel
Egyszerűen... Nem is tudom, mi van, merre tovább?
23l
Miért ilyen rossz?
Befejezetlen dolgok maradtak benned pároddal kapcsolatban.
En 12 év után szakítottam barátnőmmel. 2 éve küszködök miatta. Lassan tulteszem magam, de nem egyszerű és segítségét is kértem. Pszichológustol, ha nem tudsz túllepni, érdemes megpróbálni. Nem olcsó....
Én is hasonló helyzetben vagyok. :( Reméljük hoz még szépet az élet nekünk is.
Szinten 23/L
Közhely, de igaz. A szakítás után jön a gyászmunka. El fog múlni, jönni fog a következő.
Helyet csináltál annak, aki valóban a másikfeled.
Köszi mindenkinek
Kedves első, pl milyen befejezetlen dolgokra gondolsz?
Én már nem akartam tőle így semmit.
Inkább csak idegesítő dolgok vannak a fejemben, amiket hozzávágnék, hogy ezt meg azt miért kellett, stb
És magamra is haragszok, hogy nem ismertem fel előbb, nem léptem előbb
Valószínű én is megyek majd pszichológushoz
Neked hogyan segített, miket csináltok, miket tanultál?
Új kapcsolattal nem próbálkoztál?
Kedves második, ha gondolod, meselhetsz privátban többet. Ti is ilyen sokáig voltatok együtt? Hogy sikerült túllépned? Mikor szakítottatok?
Ja, igen, azt elfelejtettem, hogy mi most pénteken...
Kedves 3
Igen, pontosan. Mellette nem lettem volna hosszútávon boldog. Nem éreztem azt hogy ő a másik felem. bár igaz hogy sok mindent megtett, sok mindent változtatott. Talán többet is megtett a csiszolódásért mint én. De egyszerűen a végén már semmi nem volt.
Kedves 5
Értem, köszi. Azt szabad tudni nagyvonalakban, hogy nálatok mi volt a probléma illetve miért nem tudtad, tudod elengedni?
Igen próbáltam új kapcsolatot. Az lett a vége hogy elmenekultem... Meg is bántottam az új lányt. Nem tettem még túl magam. Most már talán menne...
Amiket hozzávágnál, ird le egy levelben, es olvasd fel valakinek.
Én ezeket szerencsére mind kibeszéltem anyával, hogy ebben még ebben sem szamithattam rá, abban meg abban sem volt olyan a viselkedés hogy egy életet alapozzák rá.
Hát, nyilván, 2 nap telt el csak, de olyan üresség van bennem, és semmire nem tudok koncentrálni. És nem azért, mert ő van a fejemben, hanem mert annyira le vagyok ettől fáradva agyilag. És ha a közös képeket nézem, egyszerűen nem fakadok sírva, szóval amikor éjjel picsogok, valószínű csak magamat siratom, hogy szegény szerencsétlen, nincs senkim 😞
Ezek szerint kapcsolatfüggő vagy?! Nem ő fog hiányozni, hanem a tény, hogy van valakid...
Nálam is ez van kb.
1#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!