Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne fájjon ennyire?
2 év után elhagyott a párom.Én mindenemet feladtam érte nagyon szerelmes voltam belé.A semmiből jelentette be hogy nem szeretné ezt folytatni,nem indokolta meg. Annyira fáj látni,hogy milyen boldog nélkülem és hogy máris tud csajozni. Én egyszerűen nem tudom ezt feldlgozni. Már a 3. hónapja nem vagyunk együtt,de nekem ez nagyon fáj,neki már van is valakije valószínűleg,de én képtelen vagyok mások felé nyitni... egyszerűen csak azt akarom hogy ne hiányozzon és felejtsem el,de nem tudok túllépni rajta így hogy csak a semmiből itthagyott 2 évet.Néha már jobban érzem magam,de sokszor még rámjönnek a sírógörcsök főleg éjszaka mikor egyedül vagyok,ő meg látom,hoy bulizik es csajozik..Valaki élt már át hasonlót? Mi segített?
24/L
Szerintem a legegyszerűbb arra gondolnod, hogy ugyanezt csinálta a szakításotok előtt is.
80%, hogy az EXED, hvjuk gy, btw, egy szarevő.
Ha ez így nem megy, kopogtass be hozzám, Hajnóczy utca 3./2.
Van borom, viszkim, meg egy sírós vállam.
Sajnálom, hogy ezen kell most átmenned. Tényleg az élet velejárója, nagyon kevesen vannak, akiknek nem kell ezen túl lenniük. Nem szabadott volna mindenedet feladni egy másik emberért, mert most, hogy nincs, tényleg érezheted, hogy nem maradt semmid. Viszont szerintem semmit nem tudsz tenni, hogy ne fájjon ennyire. Én nem is próbáltam magamban elfojtani, úgy csak rosszabb lett. Napokig sírtam, szomorú zenéket hallgattam, másokkal beszéltem róla, próbáltam teljesen átérezni, hogy fáj. Közben persze nem tudtam, hogy jobb lesz, nem is tudtam elképzelni. Azt hittem így kell leélnem az életem, de nem így történt.
Neked is valahogyan fel kéne dolgoznod magadban ezt. Pl. írni neki egy levelet, amiben leírod, hogy mit gondolsz erről az egészről, hogy érzed magad. De nem kell megmutatnod neki, csak magadnak.
Igen, nem te vagy az egyetlen ilyen eset.
Az a baj, hogy ő leköti magát te pedig nem.
És, hogy ő már talált valakit te pedig nem.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy foglald le magad. Most kicsit lazultak a korlátozások, találkozz emberekkel, menj el bicajozni, futni, ami jól esik, csak ne otthon szenvedj egymagad. Mivel már 3 hónap eltelt, így ideje elkezdened dolgozni azon, hogy tovább tudj lépni valahogy, mert ha benne ragadsz az önsajnálatban, az évekig is elhúzódhat, és csak magaddal tolsz ki.
Mivel ő nem indokolt, így rád hárul minden. Vedd sorra, hogy mi az, ami a szakításhoz vezethetett (biztosan voltak problémák), találd meg, hogy mi volt a te sarad, vond le belőle a tanulságot, és légy kész rajta változtatni, ha olyan jellegű dologról van szó, ami egy későbbi kapcsolatban is gondot okozhatna. Emellett gondold át, hogy mi az, amivel ő járult hozzá, hogy vége legyen a kapcsolatnak, mik azok a tulajdonságai, amik miatt nem voltatok jók egymásnak, és ezeket tudatosítsd magadban. Ezek lesznek azok, amik segítenek továbblépni. Tudd, hogy soha nem egy emberen múlik, nem szabad esetleg csak magadat hibáztatni!
Ha gondolod, írj nyugodtan, szívesen meghallgatlak, és megosztok veled pár dolgot, ha szeretnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!