Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azert csinalja hogy fajjon nekem?
A volt baratommal 2 hete szakitottunk, 3,5 evig voltunk egyutt. Kozosen szakitottunk, de o erzi magat a sertett felnek, igazabol miattam alakult igy. Nemreg talalkoztunk egy buliban ahol elegge furan viselkedett (reszeg is volt), eleinte nem is koszont aztan meg olelgetett. Masnap valtottunk par szot, mondta hogy nem kellett volna ezt tennie (marmint kozeledni felem), de hogy jo volt latni. A buliban amikor beszeltunk nagyon kedves volt velem es egyaltalan nem tunt ugy mintha tovabblepett volna mar. Ra par orara bekovetett egy nagyon dekorativ, kihivo stilusu lanyt, es lekezdte a kepeit is vegiglikeolni. Alapvetoen tudom hogy nem tetszenek neki a kur*as lanyok, es az esti dolgok utan ezt nem tudom hova tenni.. nagyon nagyon faj, megalazva erzem magam, en sosem tennek ilyet. Tudom hogy mar ugymond nincs kozom ehhez de akkor is ugy erzem nem adja meg ezzel a tiszteletet. En a kesobbiekben meg gondoltam a folytatasra, amitol o sem zarkozott el, de ezzel csak ugy erzem magutaltatja magat velem es forditva is.
Mit gondoltok errol?
20L
Azt gondolom, hogy nem kéne foglalkoznod vele, esetleg a közös szórakozóhelyeket is kihagyhatnád a szórásból.
Csak egy tipp volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!