Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ezt úgy lezárni, hogy ne fájjon ennyire?
Figyelt kérdés
Üdv! A párommal több, mint 9 éve vagyunk együtt. Pár hónapja elveszítettem az első szakmai munkahelyem, azóta a párom szakítani szeretne, mert nem lehet velem előrelépni. Próbáltam elhelyezkedni ezidáig nem sikerült, viszont úgy vettem észre, hogy sikerült vele megbeszélnem a dolgokat és nem akar szakítani. Tegnap kaptam egy jó hírt, miszerint felvennének egy jó céghez és dolgozhatnék a szakmámban. Miután elújságoltam neki, azóta megint szakítani akar. Én pedig nem tudom elengedni, nem érzem úgy, hogy menne. Szeretem őt nagyon, meg is értem mert amikor évekig próbáltam keresni a helyem a világban ő mellettem volt és támogatott és gondolom nincs szüksége olyan szerencsétlen lányra, mint én, aki még az eslő igazi munkahelyét se tudta megtartatni, annyira nen jó a szakmájában (szoftverfejlesztő)2020. jan. 10. 08:07
1/6 anonim válasza:
Jajj, ébredj már fel! Nem a "szakmai munkahely" megléte vagy hiánya miatt akar szakítani, az csak egy olcsó kifogás. Főleg, h egy másik munkahely kilátása mellett IS szakítani akar. Hadd világosítsalak fel. Vagy máris van szeretője, vagy most tervez egyett beszerezni, vagy simán csak un már téged. Hagyd ott a pitsába, amíg van némi becsületed.
2/6 anonim válasza:
Szerintem szedd össze az önbecsülésedet, és addig lépj ki ebből a kapcsolatból, amíg még méltósággal megteheted.
3/6 anonim válasza:
1-esnek igaza van.
Téged teljesen hülyének néz.
Sok butácska nő van, ne legyél te is az.
4/6 anonim válasza:
Azt azért tedd világossá, mégis hány évig tartott el, amíg te az utadat kerested?
5/6 A kérdező kommentje:
4# Az hogy első igazi munkahely = első olyan, amiben azt csinálhattam, amivel tényleg foglalkozni szeretnék. Voltak időszakok, amikor nem dolgoztam tény és való, rengeteg mindent kipróbáltam, de általában volt munkám. De már mindegy, tegnap reggel szakított velem.:/
2020. jan. 12. 12:33
6/6 anonim válasza:
Sajnálom! Viszont nem áll össze a sztori. Most komolyan azért szakít veled, mert megint a szakmádban helyezkednél el??? Ha jól sejtem, ő azt gondolja, hogy nem neked való a szoftverfejlesztés és azt szeretné, ha végre olyan munkahelyre mennél, ami neked való. Lehet, hogy túl gyorsan kilépsz/kiraknak mindenhonnan és belefáradt már ebbe, úgy érzi, hogy kihasználod őt anyagilag? Mivel az ő oldalát nem ismerem, nem szeretnék ítélkezni. 9 évet nem dob el az ember ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!