Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy lezárni, hogy ne fájjon neki ennyi év után?
12 éve együtt élek a párommal. Nincs gyerekünk, nem vayunk házasok. Olyan 3-4 éve úgy élünk egymás mellett mint a barátok, nincs szex, semmi intimitás, többször kimondtam már neki, hogy nem vagyok belé szerelmes, ő azt mondja, szerelmes belém, de biztos vagyok benne hogy ez nem igaz, nem úgy néz rám, soha semmiben nem keressük egymás kedvét, rengeteg a veszekedés, feszültség. Már többször előfordult hogy ő is találkozgatott valakivel,és én is, érdekes volt így hazajönni, hogy mindkettőnknek más van... Ő megígértette korábban velem, hogy SOHA nem hagyjuk el egymást, akkor sem, ha már nincs szerelem.
Fél éve én megismerkedtem valakivel, akibe azonnal beleszerettem, és ahogy telik az idő, egyre inkább úgy érzem hogy vele boldogan tudnék élni. Ő tud róla, hogy kivel élek, és türelmes, kivárja hogy itthagyjam, bár eleinte nehezen hitte el hogy nincs köztünk semmi.
A problémám az, hogy úgy szeretném itthagyni azt az embert, akivel 12 évig éltem, hogy az neki ne legyen törés, fájdalom, és képtelen vagyok rájönni, hogy lehetne ezt megoldani.
"Fél éve én megismerkedtem valakivel, akibe azonnal beleszerettem"
Itt kezdődik a probléma.Hiába játszod itt a mátírt az elején.-.-
amit szeretnél, az képtelenség.
a legtöbb, amit érte tehetsz, hogy tisztelettel bánsz vele szakítás közben, és nem hazudsz neki szépeket.
Hiába hurrogjátok le a kérdezőt, bár tudom, itt az a szokás, de valahol igaza van. Ez már nem kapcsolat közöttük, legalábbis nem olyan amilyennek lennie kell...itt szinte lehetetlen megcsalásról beszélni. Mindkettőjüknek volt már más is, a kapcsolatukból minden hiányzik amitől kapcsolatnak lehetne nevezni.
Kérdező, szakíts, egyszerüen, higgadtan mond el neki mi a helyzet. Hiába mondja, hogy szeret, ez részéről is csak megszokás. Elmondasz neki mindent, ennyi év után fájdalom nélkül nem megy, de szépen el kell mondani. A fájdalma már nem a te problémád, bár tudom, nem egyszerű. De meg kell tenni, magad miatt is, és a másik pasi miatt is, akivel vagy, őt sem tarthatod ebben a helyzetben sokáig!
Szia!Nagyon fog fájni mindkettőtöknek...lehet neked jobban,mert te kezdeményezed a kilépést.
Szerintem tapintatosan és reálisan vázold fel neki a helyzetet,majd adj egy hét emészteni való időt,majd kezd el megszervezni a költözést.Nem jó egyből otthagyni,a hírtelenség jobban fáj,mint az ,ha szépen felkészül rá.
(Nagyjából tudom milyen ez,majdnem ugyan ebben a szituációban voltam...én így szakítottam és a lehető legjobban sült el a dolog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!