Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi az az idő ami egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az az idő ami egy 15 éves kapcsolat után már nem fáj? és eltudjuk engedni a másikat? és mit lehet tenni azért hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Engem 8 év után (váratlanul) elhagyott a párom. Meg sem indokolta, csak összepakolt és elment. Később kiderült, egy másik nőhöz. Azt hittem meghalok. Szerettem, elvoltunk, kicsit rutinosan, de szerintem jól. Nem volt lángoló szerelem, de jó volt.

A barátaim vakartak össze a romjaim alól.

Egy hónappal később találkoztam egy másik pasival. Véletlenül, utcán, teljesen spontán. Őrült szerelembe estem, olyanba, mint még sosem. Fejest ugrottam ebbe a kapcsolatba. Sokáig azt hittem, hogy csak a fájdalmat nyomom el, de kiderült, hogy nem. Már több, mint 8 évet töltöttem el vele, és a mai napig szeretem, imádom, megőrülök érte. És ő is értem.

A lényeg, hogy nincs egységes recept. Nekem egy hónapig tartott. És a másikat azonnal elengedtem, mert tombolt bennem a büszkeség. Ha menni akar, menjen....

2015. júl. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!