Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon így még van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon így még van esélyem visszahódítani a volt barátnőmet?

Figyelt kérdés

A szakítás után kb minden nap írtunk egymásnak, ő azt mondta, nem akarja hogy ne tartsuk a kapcsolatot egymással,egyszer találkoztunk is ahol nagyon jól éreztük magunkat. Lehetett érezni hogy szeret még.

Ezek után kicsit sok voltam, nyaggattam hogy én mit szeretnék és hogy hianyzik,besokalt,azóta kevesebbet beszélünk. Tudom hiba volt. Helyreszeretném hozni mert csakis az én hibámból ment tönkre a kapcsolat.

(A munka miatt szinte minden nap találkozunk.)

2020. máj. 8. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő már nem a csajod. Mit akarsz tőle?

Akkor messengerezel majd vele, ha már az új pasija dugja?

2020. máj. 8. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Felejtsd el. A "tartsuk a kapcsolatot" dolognak sincs semmi értelme. Ha majd egyszer felnősz érzelmileg is, megérted miről írtam.
2020. máj. 8. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok❓
2020. máj. 8. 16:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem mutattam ki eléggé hogy szeretem, meg nem vagyok romantikus alkat, ő viszont igen. És ilyen dolgokat hiányolt, romantikát, udvarlást stb

És emiatt elvileg elmúlt a szerelem.

Meg mind a ketten sokat dolgozunk, így sajnos nem volt sűrűn komoly közös programunk, ez is közrejátszott.

2020. máj. 8. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
És ezutàn gyökeresen vàltoztatnál ezek mindegyikèn vagy mi a terv❓
2020. máj. 8. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, egyértelműen megpróbálnám. Ugye ami lehet jó is, meg rossz dolog is, hogy együtt dolgozunk, így talán van rá esély, meg alkalmam rá, hogy megmutassam, változtatnék ezeken a dolgokon.

De nem tudom hogy ez képes nála visszahozni az érzelmeket.

2020. máj. 8. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt hívják búcsú szex időszaknak .. ez elég gyakori. Majd elmúlik ez az időszak.
2020. máj. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!