Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha meztelen képek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha meztelen képek, videók vannak rólam az exem gépén?

Figyelt kérdés

Most szakítottunk, és most rohadtul félek, hogy valamit kezdeni fog vele. Együtt voltunk 7 évig, normális volt. Most viszont bedurcizott, meg a passzív agresszíven játssza, mert szakítottam vele. A dolgaimat már nem engedte hogy menjek összepakolni, így a képeket sem tudtam én letörölni

Most mi legyen???

2020. máj. 8. 09:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
csekkold naponta a napiszr oldalt. Bár onnan úgy sem veszik le. Behajtó legényekkel próbáld meg rábírni jobb viselkedésre.
2020. máj. 8. 20:13
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Amúgy meg nem is érdekel már. Szerintem nem fog vele mit kezdeni. Ha meg igen, akkor meg legyen magára "büszke". Amúgy jó képek, felvételek lettek, szóval nincs mit szégyellnem 🤣🤣🤣 (nyilván csak oldom a szitut....)

Nem gyilkosságot vagy kínzást követtem el, hogy lecsuknak érte. Manapság már nem túl extra, ha valakiről ilyen fotót látsz... (sajnos).

Nem miniszteri beosztásban vagyok, hogy tönkrevágja a karrieremet.

Aki meg majd hüledezik rajta, hogy én mit csináltam a párommal, az megy bújjon bele egy fazékba, hogy kívül-belül igazi szentfazék lehessen.

2020. máj. 9. 05:44
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem azzal van baj, ha kikerülnek, mert Dunát lehet rekeszteni meztelen, szexelő nők képeivel, videóival. Körülöttem 3 esetben volt belőle gond. Mind háromnál már a közös életet, lakodalmat tervezték, mikor ilyen képek, videók elő kerültek. Mind háromnál szakítás lett a vége.

Mivel nagy különbség tudni, hogy a másik is szexelt előttem, vagy azt végig is nézni.

2020. máj. 9. 15:21
 24/29 A kérdező kommentje:

Na, akkor remélem, hogy nálam lakodalom előtt kikerül!

Férfiként valakinek ilyentől felfordul a gyomra esküvő előtt? Na, ez ultragáz... Tűzzön is tőlem, amilyen gyorsan csak tud.

Mindegy, semennyi gyakori kérdéses válasz nem tudja már ezt megváltoztatni. Nem én vagyok se az első, se az utolsó, aki ilyet tesz. Aki meg annyi jótanácsot tudott hozzáfűzni, hogy "kinek van annyi esze, aki ilyet csinál, stb, stb", annak kívánom, hogy idén a Télapó egy jó nagy zsák IQ-val ajándékozza meg. Eső után köpönyeg.

2020. máj. 9. 16:12
 25/29 anonim ***** válasza:
Amúgy ha felteszi simán feljelentheted
2020. máj. 10. 10:49
 26/29 anonim ***** válasza:

Több barátnőmmel is csináltunk már szexvideókat, de mindig úgy, hogy arc ne legyen benne.

Ha meg fel is kerülne valahová, nem hinném, hogy a szerszámomról valaki felismerne. :D

2020. máj. 12. 10:34
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt meséld már el, mire jók az ilyen videók és képek? Komolyan érdekelne. Top full nőkkel van tömve a net. Ha nekem a párom előállna ilyen kéréssel, csalódnék benne, ráadásul felejtős is lenne a dolog. Magunkat nézzük vissza? Hát ebben aztán van fantázia.
2020. máj. 12. 15:06
 28/29 A kérdező kommentje:

Férfi vagy vagy nő?

Csak h tudjam, milyen szempontok alapján érveljek...

2020. máj. 12. 18:24
 29/29 anonim válasza:
50%

nem fog vele csinálni az égvilágon semmit.

Nálunk is rengeteg képe van rólam a gépén..engem nem zavar.. vegye csak észre idővel, mit veszített

Bízom benne annyira és ismerem annyira, hogy tudjam, soha nem akarna rosszat nekem. Vagyis nálunk ez evidens.. meg sem kérdőjelezem..

Azok neki készültek, max néha napján megnézegeti :D de amúgy meg ha letörli letörli, ha nem nem..

Nálunk ilyen egyikünk eszébe se jutna, hogy nyilvánosságra hozni bármi ilyet, ugyan már, ez magánügy, a kettőnk magánügye..persze mondom ezt én, akinek egy rendes palija volt, így én ebből indulok ki

2020. jún. 2. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!