Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha meztelen képek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha meztelen képek, videók vannak rólam az exem gépén?

Figyelt kérdés

Most szakítottunk, és most rohadtul félek, hogy valamit kezdeni fog vele. Együtt voltunk 7 évig, normális volt. Most viszont bedurcizott, meg a passzív agresszíven játssza, mert szakítottam vele. A dolgaimat már nem engedte hogy menjek összepakolni, így a képeket sem tudtam én letörölni

Most mi legyen???

2020. máj. 8. 09:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
38%
Akinek ennyi az esze, hogy ilyen képeket ad, hagy csinálni magáról, az számoljon azzal, nagy valószínűséggel fel fog kerülni a netre. Képről, videóról, annyi másolatot csinál az ember amennyit akar. Vagy is semmit nem jelent, hogy valahol le van törölve.
2020. máj. 8. 09:51
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
Engem megcsalt a barátnőm, igen csúnyán. Van vagy ezer meztelen képem, videóm róla. Senki nem látta őket.
2020. máj. 8. 09:57
 13/29 anonim ***** válasza:
29%

"Van vagy ezer meztelen képem, videóm róla. Senki nem látta őket."

Már úgy érted, senki kivéve a Microsoftot, a CIA-t, az NSA-t, és a többi hasonló 3 betűst? :D

2020. máj. 8. 10:15
 14/29 anonim ***** válasza:
86%

Tanulsz belőle, hogy nem hagysz magadról ilyen képeket, videókat készíteni senkinek sem.

Reménykedsz, hogy nem él vissza vele.

Feljelented, ha mégis. Ez viszont már necces, mert mire leszedik a netről, addigra már millióan is láthatták, lementhették, megosztották. Igen, az ismerőseidnek is.

Felvállalod, ha kikerül valahová.

Több opció nem hiszem, hogy van, de lehet mások még tudnak.

2020. máj. 8. 10:22
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván nem fogadta ujjongva,hogy szakítottál vele,de ez messze nem jelenti azt,hogy közzé fogja tenni.Az legtöbb exemnek volt képe rólam,egynek videoja is,de meg se fordult a fejembe,hogy felraknák esetleg netre.Lehet azért nem akarja letörölni,hogy párszor még kiverje rá (bocs),nem azért hogy feltegyen napiszarra...

Nem értem miért csak úgy lehet szakítani,hogy első szàmú közellenségek legyetek?

Várd meg hogy lenyugodjon és utána beszélj vele,hogy mi legyen a cuccaiddal.

2020. máj. 8. 10:43
 16/29 anonim ***** válasza:
15%
Hívj rendőrt! Házkutatás! Eszed meg van hozzá.
2020. máj. 8. 10:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Rajtad már nyilván nem segít, de a szakítás helyes sorrendje:

1. Képek törlése

2. Szakítás tényének közlése

2020. máj. 8. 11:37
 18/29 anonim ***** válasza:
64%

Totál agyatlanságra vall, amikor szexvideókat meg meztelen képeket csinálnak magukról a párok. Abban a pillanatban izgalmas meg trendi, de 100% hogy később mások is látni fogják, még úgy is, hogy senki sem akarta szándékosan kiteríteni a világ elé.

Amúgy meg minek pucsítós, terpesztgetős, szopatós, nyalós stb. fotó a barátnőről, álló cerkás, kiverős fotó a barátról? Na ezt sosem fogom megérteni. Ha velem van valaki, akkor élőben élvezem a dolgot, ha szakítottunk már nem fogom nézegetni. Ha meg ilyen képekre szottyanna kedvem, akkor 1.000.000.000.000+1 fotót találok a neten.

Viszont arra jók a privát képek, hogy szépen lebukj vele. Nálunk a cégnél is volt egy ilyen bukta, méghozzá kb. 200 fotóval bukott le egy kolléganő, de úgy, hogy a butácskája egy mappát szeretett volna letölteni a telefonjáról, de nem vette észre hogy a komplett fotóalbumát menti le. Majd természetesen rajta hagyta a gépen, pontosabba a szerveren, amihez mindenki hozzáfért. Pár nap múlva leszámolt. Az megint más kérdés, hogy közben mennyien mentették le maguknak a képeket, meg hogy mikor és hol fog visszaköszönni...

Viszont aki csak annyire tartja magát, hogy a saját védelmi pajzsán ÖNMAGA vág egy ekkora rést, azok meg meg is érdemlik a következményeket!

2020. máj. 8. 11:38
 19/29 anonim ***** válasza:
33%
Tökömnek kellett engedd, hogy ilyenek készüljenek rólad... Nem is értem komolyan, hogy lehet felelőtlen valaki ilyen téren.
2020. máj. 8. 12:05
 20/29 anonim ***** válasza:
Én inkább azon aggódnék, ha majd összejön egy hárpiával, az mit kezd a képekkel, ha megtalálja.
2020. máj. 8. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!