Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha meztelen képek, videók vannak rólam az exem gépén?
Figyelt kérdés
Most szakítottunk, és most rohadtul félek, hogy valamit kezdeni fog vele. Együtt voltunk 7 évig, normális volt. Most viszont bedurcizott, meg a passzív agresszíven játssza, mert szakítottam vele. A dolgaimat már nem engedte hogy menjek összepakolni, így a képeket sem tudtam én letörölni
Most mi legyen???
2020. máj. 8. 09:16
1/29 anonim 

válasza:

Most az legyen, hogy reménykedsz. Más nem tud lenni.
2/29 A kérdező kommentje:
Faja :(
2020. máj. 8. 09:19
3/29 anonim 

válasza:

Akkor kellett volna gondolkodni, amikor egyáltalán megengedted neki, hogy pucér képeket meg videókat készítsen rólad.
4/29 anonim 

válasza:

Hagyd egy kicsit nyugodni a dolgokat. Nyilván a cuccaidat össze fogod pakolni.Gondolom legalábbis. 7 év az nem kevés idő. Valószínűleg voltak szép és jó éveitek. Ha bármit is kezdene velük ennek az emlékét is meggyalázná. Meg kell kérni hogy törölje.
5/29 A kérdező kommentje:
Megkértem hogy törölje, de csak a második keresre mondta hogy jól van.
A cuccaimat ma elhozza ő, azt mondta. Szóval nem fogok hozzá menni.
2020. máj. 8. 09:22
6/29 anonim 

válasza:

Én valahogy megkérném hogy mutassa meg tényleg törölve van...
7/29 A kérdező kommentje:
Azt mondta, vidszaadja a pendriveot. Ha emiatt félek, ne félek. Nem fog szép emlékeket felidezni.
2020. máj. 8. 09:37
8/29 anonim 

válasza:

Visszaadja a pendrive-ot? Haja, mert másolatot nem lehet róla csinálni.
A legtöbb amit tehetsz, hogy figyelmezted, amennyiben nyilvánosságra hozza, akkor komoly kártérítést, és büntetést kockáztat.
9/29 anonim 

válasza:

Szerintem a fenyegetőzés csak olaj a tűzre...
10/29 anonim 

válasza:

Másrészt meg nem téged minősít, ha közzéteszi. Nekem is volt pár intimebb képem, amit az exemnek küldtem, de sosem aggódtam emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!