Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért írkál még nekem az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írkál még nekem az exem ha már mindkettőnknek van más?

Figyelt kérdés
Február óta vagyunk külön, előtte 5 évig voltunk együtt, de az utolsó 1 év már borzasztó volt. Együtt éltünk de az utolsó hónapokban már úgy beszélt velem, hogy takarodjak el tőle, húzzak a qrva anyámba, stb. Találtam lakást és elköltöztem. Normális voltam, minden jót kívántam és ennyi. Azóta én is együtt vagyok valakivel és exem is összejött egy másik csajjal. De időközönként mégis írkál, kb 2-3-4 hetente (változó), hogy mi van velem, hogy vagyok, sőt még anyámmal is szokott telefonon beszélni, a régi közös képeink is még fent vannak... Pedig már odaköltöztette magához a barátnőjét és dúl a szerelem. Nem értem mit akar vagy miért csinálja, nekem eszembe sem jut írkálni neki, mert már lezártam.
2020. máj. 7. 00:14
 1/6 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
84%

Ha lezartad volna, akkor megkerned hogy ne irjon vagy csak sablonosan valaszolnal neki es nem Gykra rohannal vele ide.

Bunkonak tunik a valasz, de igaz.

5 evig voltatok egyutt, mindenkinek nehez ez...

2020. máj. 7. 00:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak sablont írok neki, én nem is kérdezek semmit, mert nem érdekel. Csak vicces, hogy eddig alig várta, hogy elmenjek, ott az új lány, aztán meg itt irogat...
2020. máj. 7. 00:32
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon tipikus macso reakcio, hogy faj neki az ex-not mas ferfival latni. Sokan meg bele is ronditanak, de ha sikerult, a nagy nosztalgia veget is ert.

Nem szant szandekkal, ez valami oszton.

2020. máj. 7. 01:09
 4/6 anonim válasza:
92%
Ha ennyire kellemetlen neked ne válaszolj vagy tiltsd le.
2020. máj. 7. 02:11
 5/6 Noblesse Oblige ***** válasza:
83%
Azért írkál mert van közös kommunikációs csatornátok, ahol megtalálhat.
2020. máj. 7. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert zavarja az orrát, hogy neked lett más, és gondolom ilyeneken gondolkozik, hogy legszívesebben megtiltaná.

Sz*rd le, tényleg tipikus hülye macsó reakció, írd neki szépen, hogy hagyjon békén, és anyukádat is.

Mivel nem szépen váltatok el mi köze hozzá, ne csepegtess semmit se magadról, nem tudni milyen ember, így kevés az info, nehogy olyan legyen, aki direkt bosszúból nehogy tönkre tegye a jelenlegi kapcsolatod, és ezért hívogatja anyukádat, tudod ez a megkerüléses módszer, amikor családtagokon keresztül próbálja elérni a célját.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, szerintem szakítsd meg vele minden kapcsolatot.

Miért?

Ezért:

"takarodjak el tőle, húzzak a qrva anyámba stb." Az ilyen milyen alapon telefonálgat az anyukádnak, ha a háta mögött meg qrva anyázta."

Szerintem tönkre akar tenni, ne hagyjad! No communication, no information, no meeting! Ennyi! Zárd le teljesen, mond meg neki kerek perec, hogy ennyi, hagyjon békén.

2020. máj. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!