Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha ezért elakar hagyni a párom és gyerektartást se akar fizetni?
Nem értem, miért akarod vállalni azt a gyereket... Nem olyan nagy buli ám szingli anyukának lenni. Az meg egyenesen nem fair, hogy az ezzel kapcsolatos szándékaitokat nem tudtátok akkor megbeszélni, mikor még nem csináltattad fel magad...
A hülye játszmádnak nem a pasas lesz az áldozata, hanem a kölköd.
A gyerekvállalásnak közös döntésnek kellene lennie. Én biztos nem varrnám egy olyan "apának" a nyakába a gyereket, aki elhagy bennünket.
Azzal, hogy bevállalod egy ilyen fazonnak a gyerekét, nemcsak kötelességet varrsz a nyakába, hanem jogot is kap. Akarod, hogy soha ne tudj megszabadulni tőle? Ez a fickó a gyerek összes ballagásán, esküvőjén, diplomaosztóján, családi eseményein mindig ott lesz. Hétvégente, iskolai szünetekben, iskolai programokon szintén...
"csináltattad fel magad"
Jah, mert ugye egy gyerekhez nem két ember kell ám. Az apuka biztos ott se volt. Igaz?
3 élet a lejtő tetején, csak az indításra várnak:(
te,szóló anyuka aki szerintem nincs a toppon anyagilag, hiszen a tartásdíjra apellálsz, mint bevételi forrásra.
az apuka, aki nem akar gyereket, mégis lesz neki. Később látja majd a kárát, ha fizetnie kell és párkapcsolati téren is szerez majd negatív tapasztalokat.
és persze a még meg sem született picur a legnagyobb vesztes a sztoriban, mert csonka családban nőhet fel. Édesapja nem lesz, csak egy apja, meg egy pár nevelőapja. Vagy a stokeráj, ha besokalsz.
Ilyen helyzetben én biztos, hogy nem tartanám meg a babát. Mindenki csak szívni fog.
Szerinted olyan jó dolog szingli anyukának lenni? Ha másra nem is gondolsz, akkor azt gondold végig, hogy ez a pasi egy életre meg fog utálni, másik társat meg nem fogsz egykönnyen találni.
A gyerek meg soha nem fogja megtudni, hogy milyen egy boldog, felhőtlen gyermekkor a saját apjával és a saját anyjával.
Hány hetes terhes vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!