Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudunk igazából szakítani....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudunk igazából szakítani. Te mit tennél?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 éve vagyunk együtt, de ezalatt volt már párszor, hogy én (N) kimondtam, hogy vége, de mint akinél ugrott a lemez, sose érdekelte. Akkor is együtt maradtunk. Most viszont végleg kimondtam, legalábbis azt gondolom vagy gondoltam. Inkább az utóbbi jön le úgyis mindenkinek.

Nagyon sok dolgot vágott a fejemhez (kva vagyok, r*b@nc, hazug stb.)

Sosem csaltam meg és sosem tettem volna, ahogy ő sem. De se nem dolgozik, se nem érdekli semmi(!) . A viselkedése pedig kritikán aluli. Pszichológus segítségét elutasítja.

Egyetlen tanács mindig az, hogy ne keressem? Ne essek mindig ugyanabba a hibába mindig?

Én sem voltam viselkedésben semmi, ugyanolyan temperamentumosak vagyunk, kiváltképp, ha nem hagynak békén, elpattan elég gyorsan a húr. Sajnos kapott is tőlem pofont, amikor olyanokat vett a szájára akiket nem kellett volna. Azt már nem tűrtem. Más, ha engem szid és más, ha a családomat, akik nem tettek semmit. Sosem éltünk együtt.

2020. máj. 1. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem életetek, nem éltek együtt, akkor miért nem megoldható hogy ne keresd?
2020. máj. 1. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát te sem vagy 100% ezek szerint.

Kinek kell egy semmire kellő? Elpocsékoltál 2 évet az életedből.

Bár ez a te saját életed, úgy teszed tönkre ahogy akarod.

2020. máj. 1. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimondod, hogy vége ne keresd. Mivel mindig kerested utána is, ezért nincs már hitele a szavadnak, nem csoda, hogy nem veszi komolyan.
2020. máj. 1. 20:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát sajnos egyikünk sem komplett akkor. Egymást kerestük végig, volt hogy ő, volt hogy én. Lehet, hogy kevésbé kellett volna oda tennem magam a kapcsolatban.

Megoldható, hogy ne keressem, ez egyértelmű. Lehet, hogy a 2 év nem sok, de ez lenne a megszokás?

2020. máj. 1. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nem vett róla tudomást, amikor kimondtad, hogy vége? Nem tudtál úgy viselkedni te sem, hogy vége van?
2020. máj. 1. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a megszokás. Az ember a szokásainak rabja, ti pedg ritka mérgező szokások és minták alapján járjátok ezt a héjanászt.
2020. máj. 1. 20:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy viselkedni tudtam és mit értem el vele? A jó nagy semmit. Problémás ember, de végülis én vettem a nyakamba.
2020. máj. 1. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem akarsz szakítani. Ilyen egyszerű.
2020. máj. 1. 22:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam. Csak fejben tudom, mi a helyes. Csak fejben...
2020. máj. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!