Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak már veled amiatt mert elengedted magad?
Értem ez alatt pl hogy meghíztál, esetleg otthon nem vagy igényes pl zsíros haj, szakadt otthoni ruhák, vagy annyira elengedted magad (büfik, pukik) ami a párodnak már sok volt, vagy bármi más indok.
Ha volt ilyen, utána rendbeszedted magad vagy méginkább lesüllyedtél?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert jelenleg a hízással küzdök, mikor megismertem a párom 15 kilóval voltam kevesebb. Újra és újra belekezek az életmódváltásba, de mindig feladom. Gondolkodtam, hogy vajon mikor fog annyira fájni, hogy tényleg kitartsak? Ha a párom elhagyna emiatt, az biztosan helyrerázna, de tényleg ez kell hozzá? Félelmetes, hogy ilyen szarul működök. :(
28N
(Nincs gyerek, nincs egészségügyi gond, egyszerűen nem figyelek oda az étkezésre és a sportra. Tudom, mit kellene csinálni, csak az annyira kívül esik a komfortzónámon, ergo kínzásként élem meg, hogy mindig abbahagyom. Pedig már engem is zavar, amit a tükörben látok, mégsem tudok hosszútávon változtatni.)
Nem.
Én sosem voltam vékony. A párom túlsúllyal ismert meg. De sosem okozott gondot hiszen sportoltam akkor is, versenyeztem is.
A lejtőt a depresszió jelentette. A családom úgy tud bántani, meggyötörni, hogy közel fél évig egy roncs voltam és nem tudtam normális emberként funkcionálni. És akkor már kimondottan nagyon kövér voltam.
De amikor újra fel kellett építeni magam az nem a párom miatt történt, nem is hiúságból. Láttam hova vezet egy túlsúly, és az egy bizonyos kor fölött már élhetetlen az élet vele.
Én drasztikus váltásba kezdtem, és most karcsúbb vagyok mint valaha.
Ha van egy komoly indokod a fogyásra akkor nekikezdesz. Ha nincs mindig feladod.
Én férfi vagyok,hiztam 8 kilót és a feleségem akkor se akar elköltözni.
De nem akarok tovább hízni mert akkor nyáron hogyan csajozok majd ?
A mostani párom az első, akivel együtt is élek.
Mikor összejöttünk, akkor már duci voltam, aztán még híztam 10 kilót a kapcsolatunk alatt, ezután egy év alatt fogytam 25-t, vékonyabb lettem mint előtte. Ez majdnem két év leforgása volt, ezalatt SOHA, EGYSZER SEM tett megjegyzést az alakomra, soha nem volt probléma a szexszel sem, mikor kövér voltam akkor is rengeteget szexeltünk.
Amikor ÉN eldöntöttem, hogy szeretnék lefogyni, akkor támogatott, ennyi.
Ilyenekre, hogy pl. szakadt mackónadrágban sikálom itthon a gáztűzhelyet meg a budit a padlón kúszva, nyilván nem tesz megjegyzést.
A TE párod mit mond? Ha esetleg fenyeget, hogy ezek miatt elhagy, az róla is elmond 1-2 dolgot... De a válaszaid és a kérdés alapján azzal van a probléma, hogy a hízással stb. NEKED van bajod. Ennél nagyobb motivációja nem lehet az embernek... Ha ennyi nem elég, azután se fogynál le, ha a barátod elhagyna, ebben biztos vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!