Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel bizonyithatok ha mindenemet elszedett?
2 gyermekemmel az apatol kulonelunk, mert utolso eveinkben mar nagyon rossz kapcsolat volt kozottunk.sokat megszenvedtem mar a gyerkocok miatt is csak turtem, de vege van. allandoan kotekedett manipulalt gyerekekkel nem foglalkozott, keson hazajaro tipus volt, lelkileg tomkretett engem es a gyerekek is serultek.
gyermekelhelyezesi pernel tartunk es nemtudom hogyan vedheto meg mikor telefonomat irataimat penzemet es mindent elszedett amit most feltudnak hasznalni ellene.
Ha az irataikat elvette, irány a rendőrség.
Az több mint lopás, a telefon még a pénz a sima lopás
Ezzel kezd.
van ugyvedem, remelem erteni fogja az egesz ugyet es nyerni fogunk.
annyi minden tortent hiszen napi szinten volt mar minden
Már eleve nem jó ómen (számára) az irataid eltulajdonítása.
Egyébként meg: ne hidd, hogy nem lehet bizonyítékokat találni. :) Szemtanúk, pszichológusi szakvélemény, stb. A telefonról meg meglepően sok mindent vissza lehet nyerni, és önmagában az, hogy ha a te tulajdonod volt, és elvette, bűncselekmény.
Azért nem biztos, hogy annyira katasztrófa , hogy el szedte a dolgaidat. Mert az azt jelenti volt rá oka. Mármint, hogy ellene szóló bizonyítékokat akart eltuntetni.
És nem kell félned. Jártam párszor bíróságon. A bíró nem hülye. Van tapasztalata, emberismerete. Ha ezt felhozod ő hiába fog tagadni. A bírók nap mint nap hazudozokkal foglalkoznak. Reakciokbol, válaszokból kiszürik ki hazudik, ki rejteget valamit. Ha őszintén elmondod a dolgokat szerintem hinni fognak neked. Hacsak nincs a ferjednek akkora behatása, hogy a bíró mindenképp neki akarjon megfelelni.
Szerintem meg ez nem.ilyen egyszerű.
Nyilván a férjed, sem fogja bevallani hogy ő szedte el, hanem rád fogja, hogy bolond felelőtlen vagy, és elhagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!