Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás után éreztétek már, hogy mégse kellett volna?
Az eszemmel tudom, hogy jobb ez igy, nagyon elfáradt a kapcsolatunk, de a szivem... iszonyú amit érzek. Vele szeretnék lenni, vissza szeretném csinálni, másképp csinálnám, csak még egyszer, utoljára...
Az eszem meg tudja,hogy nem működne...
De elképzelhető, hogy majd egyszer újra kezdjük? Úgy érzem ö volt a mindenem, a veszekedések ellenére. Volt már hasonló helyzetben valaki?

Értem, hogy veszekedtetek. Értem, hogy szakitottal. De konkrétan már most visszacsinalnad az egészet és abban remenykedsz, hogy a jövőben még hátha lehet valami.
Mi értelme volt a szakitasnak?
És “csak” amiatt szakitottatok, mert sokat veszekedtetek?

Sokadik ilyen kérdés...
De akkor elmondom sokadjára is.
12 évig voltunk együtt barátnőmmel. A mi kapcsolatunk is kegyetlenül megfáradt. Többször kezdtük újra. De nem ment. Lassan 2 éve már hogy szétmentünk, de úgy érzem lassan talpra állok belőle. Igaz pszichológus segítségével, de legalább lassan ismét önmagam vagyok.
Piszok nehéz, de ami nem pusztít el, az megerősít...

Igen. Pedig olyan kapcsolatok voltak amikben semmit nem kaptam.. Mégis hiányoztak azok a majmok.
De mi a sztoritok? Biztos menthetetlen? Hogy reagált a pasi a szakításra?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!