Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitás után éreztétek már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitás után éreztétek már, hogy mégse kellett volna?

Figyelt kérdés

Az eszemmel tudom, hogy jobb ez igy, nagyon elfáradt a kapcsolatunk, de a szivem... iszonyú amit érzek. Vele szeretnék lenni, vissza szeretném csinálni, másképp csinálnám, csak még egyszer, utoljára...

Az eszem meg tudja,hogy nem működne...

De elképzelhető, hogy majd egyszer újra kezdjük? Úgy érzem ö volt a mindenem, a veszekedések ellenére. Volt már hasonló helyzetben valaki?

2020. ápr. 16. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy veszekedtetek. Értem, hogy szakitottal. De konkrétan már most visszacsinalnad az egészet és abban remenykedsz, hogy a jövőben még hátha lehet valami.

Mi értelme volt a szakitasnak?

És “csak” amiatt szakitottatok, mert sokat veszekedtetek?

2020. ápr. 16. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokadik ilyen kérdés...

De akkor elmondom sokadjára is.

12 évig voltunk együtt barátnőmmel. A mi kapcsolatunk is kegyetlenül megfáradt. Többször kezdtük újra. De nem ment. Lassan 2 éve már hogy szétmentünk, de úgy érzem lassan talpra állok belőle. Igaz pszichológus segítségével, de legalább lassan ismét önmagam vagyok.

Piszok nehéz, de ami nem pusztít el, az megerősít...

2020. ápr. 16. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha az eszeddel tudod, hogy jó döntés volt, akkor jó döntés volt. Megfáradt, ez van... Nem tudom újra fogjátok-e kezdeni, de szerintem most az lenne a jó ha egy kicsit magadra összpontosítanál, tisztáznád, hogy mi az amit vársz az élettől és egy kapcsolattól. Egy szakítás mindenkinek fáj, hisz megváltoznak az életkörülményeid és az emberek általában félnek a változástól. Szerintem várj, ne csinál hülyeséget. Legalább 1-2 hétig ne beszéljetek most.
2020. ápr. 16. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen. Pedig olyan kapcsolatok voltak amikben semmit nem kaptam.. Mégis hiányoztak azok a majmok.

De mi a sztoritok? Biztos menthetetlen? Hogy reagált a pasi a szakításra?

2020. ápr. 16. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Ő kezdeményezte, igen, de én is beláttam, hogy már nem tudjuk úgy szeretni a másikat ahogy kellenne. Ő érzelmileg eltávolodott, én próbálkoztam azért, de már késő volt. Elég régóta küzködés volt a dolog. Mondjuk mi “csak” 4 évig voltunk együtt , de nagyon fog hiányozni. Nem mostanában fogunk beszélni szerintem..,
2020. ápr. 16. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan tudom mit érzel. Nekem egy 8 éves kapcsolat volt így. Aztán egy 1 éves... Az első volt a legnehezebb, de a többit sem mondanám könnyűnek.
2020. ápr. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!